Χρονόμετρο

  Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Έγιναν με μεγάλη επιτυχία οι δυο πρώτες εκδηλώσεις Ανοικτού Κοινωνικού Διαλόγου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Ο Τόπος Της Ζωής Μας» την Τετάρτη 12 Μαρτίου στις Κρηνίδες για τα θέματα της περιοχής των Φιλίππων και την Κυριακή 16 Μαρτίου στη Νέα Καρβάλη για τα θέματα της περιοχής Νέας Καρβάλης, Χαλκερού, Λεύκης και Άσπρης Άμμου. Στις δυο εκδηλώσεις συμμετείχαν σύλλογοι και οργανώσεις από τις δυο περιοχές και πολίτες οι οποίοι ήθελαν να εκφράσουν τη γνώμη τους.

   

  unnamed (1)

   

   

  Ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Μάκης Παπαδόπουλος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού παρουσίασαν βασικές προτεραιότητες του «Τόπου Της Ζωής Μας» και στη συνέχεια έλαβαν το λόγο εκπρόσωποι των φορέων και έγινε διάλογος. Η συζήτηση ήταν ιδιαίτερα δημιουργική και ανέδειξε πολλά από τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των δημοτών και λύσεις για την αντιμετώπιση τους. Ο Ανοικτός Κοινωνικός Διάλογος συνεχίζεται την Παρασκευή 21 Μαρτίου, ώρα 20:30, στο «Γαλαξία» με εκδήλωση για τον Αθλητισμό, στην οποία καλούνται όλα τα σωματεία του αθλητικού χώρου.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.