Χρονόμετρο

  Μήπως λείπει ο διαστημικός σταθμός;

  Δημοσιεύτηκε στις

  ΓΡΆΦΕΙ ο Θεόδωρος Αν. Σπανέλης

  Νομίζω ότι χωρίς να υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός, η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου είναι η πιο cult μορφή των φετινών δημοτικών εκλογών, η οποία άξια μπορεί να συναγωνιστεί, προηγούμενων εποχών υποψηφίους, οι οποίοι έταζαν τζάμια στις Καμάρες για να μην φυσάει το χειμώνα, γιγάντιους ανεμιστήρες για να μην ζεσταίνονται οι καβαλιώτες το καλοκαίρι και φυσικά  γέφυρα Καβάλας – Θάσος για να αρθεί ο αποκλεισμός του νησιού – κύρια τον χειμώνα.

  Η κ. Ιωσηφίδου έχει υποσχεθεί, πεντάστερο ξενοδοχείο στο Εσκή Καπού με θέα τα λιπάσματα και το υπό ανέγερση εργοστάσιο επεξεργασίας σκουπιδιών, Αμερικανικές επενδύσεις στην Καβάλα, δεσμεύτηκε ότι θα κάνει την Καβάλα πρώτο όνομα στο Bollywood και θα φέρει μερικά εκατομμύρια Ινδούς τουρίστες, επίσης θέλει να κάνει την Καβάλα Μέκκα του κινηματογράφου, όταν έχουμε τον ισχυρό ανταγωνισμό της γειτονικής Βουλγαρίας – η οποία όντως φιλοξενεί πολλές παραγωγές του Χόλυγουντ λόγω χαμηλού κόστους – και σαν να μη φτάνουν αυτά, προσπαθεί να διεκδικήσει και ρόλο για τον εαυτό της, ως superwoman, καθώς θέλει να τα κάνει όλα μόνη της, από το να πηγαίνει στις εκθέσεις μέχρι να γράφει και τα δελτία Τύπου… άντε και υποψήφια δήμαρχος την άλλη φορά!!!
  Πάντως το ότι θα πρωταγωνιστούσαν οι μακρινές Ινδίες σε αυτή την προεκλογική περίοδο, δεν το είχα φανταστεί. Η εποχή της Μαντουβάλας σε σύγχρονη έκδοση.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.