Χρονόμετρο

  ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Προχωράνε αήττητες

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στη «λευκή» ισοπαλία έμειναν οι Παίδες, νίκη 2-0

  για τους νέους στη διπλή κόντρα με την ΕΠΣ Έβρου

  Την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα προεπιλογής Παίδων και Νέων της ΕΠΟ συνέχισαν οι μικτές της ΕΠΣ Καβάλας, καθώς έφυγαν αλώβητες από τη διπλή κόντρα στο «Φώτης Κόσμας» της Αλεξανδρούπολης με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Έβρου για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου. Το ματς των παίδων έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία, ενώ σε αυτό των Νέων οι Καβαλιώτες παίκτες ήταν ανώτεροι, επικρατώντας με 2-0.

  Στο άλλο ζευγάρι, αυτό της ΕΠΣ Ξάνθης με την ΕΠΣ Δράμας, η αναμέτρηση των παίδων ήρθε ισόπαλη με 2-2, ενώ οι Νέοι της Δράμας φιλοδώρησαν την αντίστοιχη της Ξάνθης με τέσσερα γκολ. Ρεπό είχε η ΕΠΣ Θράκης.

   

  Μοιρασιά στους Παίδες

  Αν και ηταν καλύτεροι, δημιουργώντας τις περισσότερες αξιόλογες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, οι Παίδες της ΕΠΣ Καβάλας δεν κατάφεραν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0 με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Έβρου, που είχε καλύτερο παίκτη τον τερματοφύλακα Δερμεκτσή.

  Διαιτητής: Σιμίδης. Βοηθοί: Τονίδης, Καραΐσκος (ΕΠΣ Έβρου).

  Συνθέσεις

  ΕΠΣ Έβρου: Δερμεκτσής, Καμπουρούδης, Τσουμάκας (50’ Παπαπαναγιώτου), Ιγνατιάδης, Βλαχόπουλος, Λαμπίδης, Τάσσος, Βιτάλης (70’ Χιταρίντι), Καρακασίδης (60’ Βαλσαμίδης), Πατσιώρας, Πασχαλίδης.

  ΕΠΣ Καβάλας: Παπάζογλου, Ηλιάδης (41’ Γερμανίδης), Κεφαλαδέλης, Σπυρίδης, Μαλαμίδης, Ζάνταλης, Αρτεμίου, Ζουμπουλίδης (60’ Τελίδης), Θωμαΐδης, Σαλπιγγίδης (41’ Κοντάκης), Μοσχόπουλος.

   

  «Διπλό» για τους Νέους

  Την αγωνιστική τους ανωτερότητα επιβεβαίωσαν οι Νέοι της ΕΠΣ Καβάλας, οι οποίοι από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνονται ολοένα και καλύτεροι. Αυτή τη φορά θύματά τους έπεσαν οι Νέοι της ΕΠΣ Έβρου, τους οποίους κατέβαλαν με σκορ 2-0. Σκόρερ για τους Καβαλιώτες στο 30’ με εκτέλεση φάουλ ο Βακιρτζής για το 0-1 και στο 90’ ο Καστανίδης, που διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

  Διαιτητής: Τονίδης. Βοηθοί: Σιμίδης, Καραΐσκος (ΕΠΣ Έβρου).

  Συνθέσεις

  ΕΠΣ Έβρου: Παπαδόπουλος Κ., Δουλγέρης (46’ Δελλής), Σκαρλάτος, Πεταλωτής, Σακαλάκης, Τσιλιακίδης (30’ λ.τρ. Κεσκίνης), Ευστρατιάδης, Ρουσίδης (83’ Τσολακάκης), Πιλτικάκης, Γαλανάκης, Δεβελούδης.

  ΕΠΣ Καβάλας: Λεοντιάδης, Νταμπανλής, Λυμπεράκης, Καλούδης, Κώτσιου, Μακαντασίδης, Μαϊδανός, Καστανίδης (90’ Πελτέκης), Βακιρτζής, Αθανασιάδης Π. (67’ Λαζαρίδης), Δραγουδάκης.

   

  Παίδες

  1ος όμιλος-7η αγωνιστική

  ΕΠΣ Ξάνθης-ΕΠΣ Δράμας 2-2

  ΕΠΣ Έβρου-ΕΠΣ Καβάλας 0-0

  Ρεπό: ΕΠΣ Θράκης

   

  Βαθμολογία

  1. ΕΠΣ Καβάλας (21-4) 14

  2. ΕΠΣ Δράμας (12-12) 8

  3. ΕΠΣ Ξάνθης (11-11) 8

  4. ΕΠΣ Έβρου  (5-9)  4 *

  5. ΕΠΣ Θράκης (5-18) 1 *

   

  Νέοι

  1ος όμιλος-7η αγωνιστική

  ΕΠΣ Ξάνθης-ΕΠΣ Δράμας 0-4

  ΕΠΣ Έβρου-ΕΠΣ Καβάλας 0-2

  Ρεπό: ΕΠΣ Θράκης

   

  Βαθμολογία

  1. ΕΠΣ Δράμας (19-2) 16

  2. ΕΠΣ Καβάλας (14-8) 12

  3. ΕΠΣ Ξάνθης (6-15) 3

  4. ΕΠΣ Θράκης (4-13) 2 *

  5. ΕΠΣ Έβρου (2-7) 1 *

  * Έχουν κάνει το ρεπό τους.

  – ΕΠΣ Έβρου-ΕΠΣ Ξάνθης έχουν αγώνα λιγότερο.

   

  Επόμενη αγωνιστική (8η, 8/1/2014)

  ΕΠΣ Θράκης-ΕΠΣ Ξάνθης

  ΕΠΣ Δράμας-ΕΠΣ Έβρου

  Ρεπό: ΕΠΣ Καβάλας


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.