Χρονόμετρο

  ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΚ: Πρώτη ήττα για την ομάδα Κ12, «διπλό» για την ομάδα Κ14

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μια νίκη και μια ήττα μέτρησαν οι μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας στο γήπεδο της Καππαδοκίας στα παιχνίδια με αυτές της ΕΠΣ Έβρου για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής της ΕΠΟ.

  Η ομάδα Κ12 υπέστη την πρώτη της ήττα στην διοργάνωση, με 2-1 με τους γηπεδούχους μάλιστα να κάνουν ανατροπή στο σκορ. Ο Κιουτσούκωστας έκανε το 0-1 για τους επίλεκτους του νομού μας όμως η ΕΠΣ Έβρου απάντησε με Ανδριτσούδη και Δελημπέη για το τελικό υπέρ της 2-1.

  Η ομάδα Κ14 της ΕΠΣ Καβάλας επέστρεψε με το «διπλό» από το Έβρου, με 0-1 με γκολ του Οταντζή από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Όμως η νίκη αυτή την φέρνει στους 10 βαθμούς και την 3η θέση ενώ στις δύο πρώτες φαίνεται να καπαρώνουν ΕΠΣ Μακεδονίας και ΕΠΣ Δράμας.

  Στην 7η και τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου, οι μικτές Κ12 και Κ14 της ΕΠΣ Καβάλας θα ταξιδέψουν στην Ξάνθη για τα παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες της τοπικής Ένωσης.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.