Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  Ο αξιολύπητος Χρήστος Μέτιος δεν σεβάστηκε ούτε τη ΝΔ, αλλά ούτε και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία δεν είναι μια αφίσα από ένα «περιοδεύον μπουλούκι» και ήρθε στο χωριό για παράσταση, ούτε από εκείνα τα τσίρκο που κάνουν περιοδεία στην επαρχία… όσο και αν δεν μπορείτε να το πιστέψετε είναι πολιτική αφίσα, για τις περιφερειακές εκλογές. Τώρα αν δεν μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει που συνυπάρχουν στην αφίσα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Χρήστο Μέτιο… μην μπερδεύεστε δεν είναι υποψήφιος στις Περιφερειακές εκλογές, ούτε ο πρόεδρος της ΝΔ, αλλά ούτε και η ΝΔ κατεβάζει ψηφοδέλτιο με το σήμα της. Υπομονή και θα τα βάλουμε όλα σε μια σειρά.

  Αυτό που βλέπετε λοιπόν είναι η πολιτική αφίσα του Χρήστου Μέτιου με την οποία απευθύνεται στην μουσουλμανική μειονότητα και γι’ αυτό είναι γραμμένο το κείμενο στα τουρκικά. Δεν ξέρω αν ο κ. Μέτιος θεωρεί τους μουσουλμάνους χαμηλής νοημοσύνης ανθρώπους, αλλά αν διαβάσετε το μήνυμα θα καταλάβετε γιατί το σημειώνουμε.

  Το κεντρικό σύνθημα της αφίσας είναι TAM DESTEK το οποίο σημαίνει ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ!!!

  Αυτό θέλει να περάσει ο κ. Μέτιος ότι δηλαδή έχει την πλήρη υποστήριξη του κ. Μητσοτάκη στις εκλογές και καταφεύγει, στο να χρησιμοποιεί και τα ευτελίζει, τόσο το σύμβολο της ΝΔ, όσο και τον ίδιο τον πρόεδρο  της Κυριάκο Μητσοτάκη.

   

  Αν αυτή η αφίσα δεν είναι ομολογία ήττας τι είναι; Αντί ο κ. Μέτιος να προτάξει το έργο – λέμε τώρα – που έχει κάνει για τους μουσουλμάνους, αντί να υποσχεθεί λύσεις σε προβλήματα, δεν κάνει τίποτα απ’ όλα αυτά και βγαίνει και ζητάει να τον ψηφίσουν επειδή τον στηρίζει η ΝΔ και ο Μητσοτάκης. Αλήθεια τόσο ηλίθιους θεωρεί ο κ. Μέτιος τους μουσουλμάνους και πιστεύει ότι θα τον ψηφίσουν, γι’ αυτούς τους λόγους και όχι για το έργο του; Αλλά και τι έργο να επικαλεστεί ο κ. Τίποτα; Δεν έχει κάνει ούτε ένα στα μουσουλμανικά χωριά, όπως δεν έκανε και πουθενά αλλού γι’ αυτό και δεν μπορεί να παρουσιάσει και απολογισμό έργου. Ο κ. ΤΙΠΟΤΑ πολιτεύεται ως ΝΔ και όχι ως υποψήφιος περιφερειάρχης, ντροπή του και το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι μουσουλμάνοι είναι να τον μαυρίσουν γιατί με τέτοιες πράξεις προσβάλει την νοημοσύνη τους.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.