Χρονόμετρο

  Home sweet home…

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η μεγάλη μέρα έφτασε κι εσείς έχετε το μαγικό κλειδί που ανοίγει την πόρτα του νέου σας σπιτικού. Μπορεί τα πράγματα να είναι ακόμη μέσα στις τακτοποιημένες σας κούτες και τα ρούχα σας μέσα σε βαλίτσες και σακούλες διάσπαρτα μέσα στο σπίτι, όμως έχετε φροντίσει ώστε η διαμονή σας την πρώτη μέρα στο νέο σας χώρο να είναι τέλεια, χωρίς να σας λείψει τίποτα απολύτως. Παρακάτω ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για όλα όσα πρέπει να έχετε μαζί σας την πρώτη μέρα και το πρώτο βράδυ, για να είστε κι εσείς ήσυχοι και να μην ταλαιπωρηθείτε στο ελάχιστο.

  1. Σεντόνια και μαξιλαροθήκες για το νέο σας κρεβάτι το πρώτο βράδυ στο νέο σπίτι.
  2. Είδη καθαρισμού για το μπάνιο και την κουζίνα κυρίως.

  iii. Πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα όπου στην αρχή για δική σας ευκολία μπορούν να είναι και πλαστικά έτσι ώστε να τα πετάξετε απευθείας και να μην χρειαστεί να πλένετε και να καθαρίζετε από την πρώτη μέρα.

  1. Μια αλλαξιά ρούχα για το σπίτι και για έξω φυσικά έτσι ώστε να μην ψάχνετε για μια μπλούζα μέσα στις βαλίτσες και τις κούτες.
  2. Εργαλεία για να αρχίσετε να κάνετε την αποσυναρμολόγηση των μεγάλων σας επίπλων.
  3. Κουτί πρώτων βοηθειών εύκαιρο και σε προσβάσιμο σημείο.

  vii. Χαρτοπετσέτες και χαρτί υγείας φυσικά, μια που αποτελεί είδος ζωτικής σημασίας.

  viii. Φακό

  1. Λάμπες και μικρά πορτατίφ στην περίπτωση που δεν έχετε φτιάξει ακόμη τα φωτιστικά του σπιτιού σας.
  2. Πετσέτες για το μπάνιο.
  3. Σνακ και γενικά ότι έχετε σε ξηρά τροφή για να μην πεινάσετε, εφόσον δεν θα έχετε εγκαταστήσει ακόμη την κουζίνα σας.

  xii. Σακούλες απορριμμάτων.

  xiii. Είδη προσωπικής υγιεινής, όπως σαπούνι, σαμπουάν κι αφρόλουτρο.

  Όλα αυτά τα αντικείμενα και τα είδη άμεσης ανάγκης για την πρώτη μέρα και το πρώτο βράδυ στο νέο σας σπίτι, μπορείτε να τα έχετε αποθηκευμένα χώρια, με ταμπελίτσα κι ένδειξη περιεχομένου, σε μια ξέχωρη βαλίτσα την οποία θα πάρετε μαζί σας τελευταία όταν και θα είστε πλέον αποφασισμένοι κι έτοιμοι, από κάθε πλευρά, να αφήσετε την παλιά σας οικία και να μείνετε στο σπίτι που επιλέξατε να μετακομίσετε. Μπορεί κάποια από αυτά να σας φαίνονται αυτονόητα, ωστόσο μέσα στον πανικό των ετοιμασιών και των συγυρισμάτων το μυαλό μας «κολλάει» και ξεχνάμε ακόμη κι αυτά που θεωρητικά είναι πάνω πάνω στη λίστα των προτεραιοτήτων μας. Αν οργανώσετε τη σκέψη σας κι όλα αυτά που έχετε να κάνετε τα καταγράφετε με λεπτομέρεια στο σημειωματάριό σας, δεν θα αντιμετωπίσετε καμιά απολύτως δυσκολία. Η οργάνωση είναι το ήμισυ του παντός όταν κάνουμε λόγο για μετακόμιση κι εσείς που το γνωρίζετε θα είστε πάντα ένα βήμα μπροστά, χωρίς άγχος.

   

  Πηγή Πληροφοριών:  apostolidismetakomiseis |  Μεταφορές & Μετακομίσεις Αθηνών – Επαρχίας


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.