Χρονόμετρο

  Αντιμητσοτακική κατάσταση

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μέσα σε ένα εξάμηνο έχουν επισκεφτεί την Καβάλα, ο βουλευτής Κώστας Καραμανλής, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Νατάσα Παζαϊτη Καραμανλή και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και τώρα έρχεται και ο γνωστός καραμανλικός Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, στις 19:30, στο ξενοδοχείο Lucy, η ΝΟ.Δ.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τις ΔΗΜ.Τ.Ο. Θάσου, Καβάλας, Νέστου και Παγγαίου, διοργανώνουν την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

  Καλεσμένος και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Βουλευτής Β’ Αθηνών και πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο Βουλευτής Ν. Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

   

  Από την άλλη τοποτηρητής του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι ο Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος ως γνωστόν έστησε το μπλοκ με Χρήστο Μέτιο και Δήμητρα Τσανάκα και έχουν βάλει όλους τους άλλους απέναντι.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.