Χρονόμετρο

  Με Γκέρα η αποστολή

  Δημοσιεύτηκε στις

  22 παίκτες πήρε ο Απ. Χαραλαμπίδης – Έγιναν πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα

  Μεταξύ των 22 ποδοσφαιριστών που κατέλυσαν χθες το απόγευμα στο  ξενοδοχείο Galaxy βρίσκεται κι αυτό του Εμίλιο Ροντρίγκεζ Γκέρα. Ο Ισπανός φορ συνεχίζει να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον δικέφαλο (υπάρχει πρόβλημα και με την μπλε κάρτα του), ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «κυανολεύκων» και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, εάν λυθεί η εκκρεμότητα με το δελτίο του.

  Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης πήρε μαζί τους τερματοφύλακες Γιαννίκογλου,Τιζάι, όπως και τους Πόπτση, Βαλεριάνο, Γκαρακλίδη, Κονάτε, Γαβριηλίδη, Ντουτσαρίδη, Καζανά, Παπαργυρίου, Άρτσε, Αλεξίου, Καζαντζίδη, Δρίτας, Ντομί, Ρεβυθόπουλο, Χόρτσα, Ντόση, Πάλλα, Γρ. Παπαδόπουλο, Μαυρίδη και τον Γκέρα.

  Όσο για την ενδεκάδα, με βάση όσα έδειξε στην τελευταία προπόνηση ο Καστοριανός τεχνικός, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιαννίκογλου, στην άμυνα από δεξιά θα βρίσκεται ο Πόπτσης, αριστερά ο Βαλεριάνος και δίδυμο στόπερ οι Κονατέ και Γκαρακλίδης.

  Αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Πρίττας, Ντουτσαρίδης, στη μεσοεπιθετική γραμμή από αριστερά θα βρίσκεται ο Παπαργυρίου, δεξιά ο Καρλόπουλος (εκδόθηκε το δελτίο του), σε ελεύθερο ρόλο στον άξονα ο Άρτσε και στην κορυφή ο Καπνίδης.

  Θέσεις διεκδικούν τόσο ο Καζαντζίδης όσο και ο Αλεξίου, αλλά και ο Ντόσης, εφόσον προτιμήσει ένα πιο επιθετικό σχήμα ο Χαραλαμπίδης.

  Η νέα διοίκηση του ΑΟΚ σε μια προσπάθεια να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών πραγματοποίησε πληρωμές με τους «κυανόλευκους» να περιμένουν αύριο στις 18.00, στο «Ανθή Καραγιάννη», τον Ηρακλή στην πρεμιέρα της Football League.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.