Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΣΑΝΑΚΑ: Της έφυγε και άλλος δημοτικός σύμβουλος – Ανεξάρτητος και ο Νίκος Μαυρίδης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Όπως φαίνεται μέχρι την τελευταία στιγμή, η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, θα μετράει απώλειες. Πως θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, όταν έχει την παγκόσμια αποκλειστικότητα, της παραίτησης δημοτικού της συμβούλου πριν ακόμη αναλάβει καθήκοντα, αναφερόμαστε στο Σταύρο Πεταλωτή. Τώρα, η σημερινή βόμβα έσκασε από το Νίκο Μαυρίδη ο οποίος με επιστολή του προς το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοίνωσε ότι στο εξής θα είναι ανεξάρτητος. Ο κ. Μαυρίδης εδώ και ενάμιση χρόνο είχε δηλώσει ότι δεν θα είναι εξ νέου υποψήφιος με την κ. Τσανάκα, λόγω των διαφωνιών του σε σημαντικά ζητήματα, οπότε όπως αναφέρει στην επιστολή του ήταν αναμενόμενο να δηλώσει ανεξάρτητος.

   

  Είναι η 7 απώλεια συνεργάτη της κ. Τσανάκα, μετά τους Σταύρο Πεταλωτή, Μιχάλη Λυχούνα, Ιορδάνη Παπαντίδη, Νίκος Ξανθόπουλος, Βαρβάρα Μπαλτζίδου και Φίλιππο Φιλιππίδη. Η πρώτη διαπίστωση είναι ότι «πιστοί» στην κ. Τσανάκα έμειναν όσοι έχουν έμμισθοι θέση. Επίσης στις απώλειες έχουμε και τον πρόεδρο του Τ.Σ. Αμυγδαλέωνα, Δημήτρη Πουρσαϊτίδη, οπότε σε αυτή την περίπτωση οι συνολικές αρνήσεις φτάνουν τις 8.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.