Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  «ΣΕΙΣΜΟΣ» ΠΟΛΛΩΝ ΡΙΧΤΕΡ ΕΠΛΗΞΕ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΣΑΝΑΚΑ: Η αποχώρηση του Νίκου Μαυρίδη, έσπειρε τον πανικό στην δημαρχιακή παράταξη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το ένα χτύπημα μετά το άλλο, δέχεται η δημοτική παράταξη της Δήμητρας Τσανάκα, η οποία και τυπικά έχει χάσει πλέον την πλειοψηφία  στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά και την τελευταία ανεξαρτητοποίηση ενός εκ των παλαιοτέρων και πιο έμπειρων δημοτικών συμβούλων, ο οποίος στο παρελθόν διετέλεσε και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, του Νίκου Μαυρίδη.   Να θυμίσουμε ότι πριν ένα μήνα είχε δηλώσει παραίτηση και ο Ιορδάνης Παπαντίδης, ο οποίος πέρα από δημοτικός σύμβουλος της κ. Τσανάκα, είναι και μέλος της ΝΟΔΕ Καβάλας.

   

  Ενδεικτικό του κλίματος ταραχής που διατρέχει την παράταξη της Δήμητρας Τσανάκα, μετά την ανεξαρτητοποίηση του κ. Μαυρίδη, είναι οι χθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Γραμμένου, ο οποίος εμφανίζεται ως ο υπερασπιστής της παράταξης της δημάρχου (ή καλύτερα ότι έχει απομείνει από αυτήν) και των συμφερόντων της. Ο κ. Γραμμένος επιτέθηκε στον κ. Μαυρίδη κατηγορώντας τον ότι μετέχει σε σχέδιο αποδυνάμωσης της παράταξης της κ. Τσανάκα. Ο κ. Μαυρίδης τόσο στην επιστολή παραίτησης όσο και σε δηλώσεις του προς το «Χ» επισημαίνει ότι από καιρό υπήρχαν πολλά σημεία τριβής και διαφωνιών επί της πολιτικής της δημάρχου και γι’ αυτό και εδώ και ενάμιση χρόνο είχε ανακοινώσει ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος μαζί της, ως εκ τούτου πρόσθεσε ότι «ήταν νομοτελειακή πράξη , πριν τις εκλογές να ανακοινώσει ότι ανεξαρτητοποιείται». Σε ερώτησή μας, αν θα πολιτευτεί με άλλη παράταξη, απάντησε ότι την απόφασή του θα την ανακοινώσει εν καιρώ και την κατάλληλη χρονική στιγμή.

   

  Ιδού και η επιστολή παραίτησης του κ. Μαυρίδη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου:


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.