Χρονόμετρο

  Μία πράξη αγάπης από τα ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ MARMELO για το «Χαμόγελο του παιδιού»

  Δημοσιεύτηκε στις

  ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ευχαριστεί την εταιρεία ZΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ MARMELO για την προσφορά της με την χορηγία δωρεάν, για κάθε παιδί που φιλοξενείται στο σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στη Ν.Ηρακλείτσα Καβάλας, της τούρτας γενεθλίων του και την χορηγία Χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων για τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζει ο οργανισμός.

  «Η συμβολή και η άμεση ανταπόκριση σας μας συγκινεί και μας προσφέρει τη δύναμη να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας  για το χαμόγελο κάθε παιδιού», τονίζεται σε σχετική ευχαριστήρια επιστολή που εστάλη στα ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ MARMELO, στην οποία αναφέρονται και τα ακόλουθα:

  « Το Χαμόγελο του Παιδιού ανήκει και σε εσάς που συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια κάθε παιδί να έχει όλα όσα δικαιούται. Χάρη σε όλους μας, από το 1995 έως σήμερα Το Χαμόγελο του Παιδιού στέκεται κάθε χρόνο δίπλα σε χιλιάδες παιδία. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη!»


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.