Χρονόμετρο

  Ιnternet Μarketing: το marketing του σήμερα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το internet marketing – Προώθηση ιστοσελίδων είναι το marketing του σήμερα, με τεράστια οφέλη για το σήμερα, αλλά και το αύριο μιας επιχείρησης. Δεδομένης της σχέσης που η νέα γενιά αναπτύσσει με το internet, δεν είναι καθόλου υπερβολικό να εικάσουμε πως οι επόμενες γενιές μπορεί και να αγνοούν την ύπαρξη κάποιας επιχείρησης του σήμερα, αν αυτή σήμερα δεν επενδύει στο internet marketing. Απόδειξη, τα πολλά και άκρως επιτυχημένα brands του παρελθόντος, που είναι σήμερα άγνωστα στους νέους καταναλωτές, επειδή απέτυχαν να καλύψουν τις ανάγκες τους και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο internet, επενδύοντας στο internet marketing και στα οφέλη που προσφέρει.

  Το internet marketing παρέχει:

   

  – άμεση επικοινωνία με τους πελάτες, οι οποίοι λαμβάνουν ολοκληρωμένη εικόνα των επιχειρήσεων για τις οποίες ενδιαφέρονται.
  – ενημέρωση και επικοινωνία με χαμηλά κόστη.
  – σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους ή τζίρου, τη δυνατότητα να εισέλθει στην παγκόσμια αγορά και να δελεάσει εκατομμύρια καταναλωτές.
  – τη δυνατότητα μετρήσεων της αποτελεσματικότητας και της διεξαγωγής ερευνών, μέσω των οποίων διαπιστώνεται ο βαθμός ικανοποίησης των καταναλωτών.
  – αναβάθμιση του service προς τον πελάτη
  – μείωση σημαντική στο κόστος υποστήριξης
  – 24ωρη online εξυπηρέτηση
  – δυνατότητα εφαρμογής του customer relationship marketing (CRM) που έχει ως βασικό στόχο την αύξηση της αφοσίωσης του πελάτη και την αναβάθμιση της επικοινωνίας του με την επιχείρηση.
  – ευελιξία προσαρμογής της επιχείρησης στις αλλαγές της αγοράς με χαμηλό κόστος. Οι τιμές στα προϊόντα αλλάζουν άμεσα και χωρίς το έξοδο δημιουργίας νέου καταλόγου, απλώς και μόνο με την ενημέρωση της ιστοσελίδας ή την ανακοίνωση μιας νέας προσφοράς.
  – άμεση επικοινωνία με τους προμηθευτές και άμεση παρακολούθηση των ανταγωνιστών.
  – μείωση του κόστους των προϊόντων και τη μείωση του χρόνου παράδοσης.
  – ενημέρωση μεγάλου αριθμού ατόμων σε μικρό χρονικό διάστημα και πετυχαίνει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

   

  Με τις έρευνες να δείχνουν πως το διαδίκτυο αντικαθιστά σε μεγάλο ποσοστό και την τηλεόραση (σε θέματα ενημέρωσης, όσο και ψυχαγωγίας), με τις στατιστικές να δείχνουν πως το ποσοστό αγοραστών μέσω internet αυξάνεται καθημερινώς, το internet marketing γίνεται ανάγκη. Η χρήση του ουσιαστικά δεν είναι παρά η προσαρμογή της διαφήμισης στα νέα μέσα.

  Το internet marketing βοηθά κάθε επιχείρηση να υλοποιήσει τους στόχους της και να πραγματοποιήσει τον κατάλληλο γι αυτήν εταιρικό προγραμματισμό, μέσα σε έναν κόσμο που αλλάζει ταχύτατα, οικονομικά και κοινωνικά. Σε έναν κόσμο με μειωμένο εισόδημα, μειωμένο ελεύθερο χρόνο και αυξημένες τις τάσεις εθισμού με την τεχνολογία και τα νέα μέσα.

  Περισσότερες πληφορίες μπορείτε να αντλήσεστε από εδώ


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.