Χρονόμετρο

  Ο Θ. Μαρκόπουλος διαψεύδει συμμετοχή του σε συνομωσία κατά του περιφερειάρχη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σε ανακοίνωση του ο κ. Μαρκόπουλος επισήμανε ότι «Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, σε σχέση με δημοσιεύματα ΜΜΕ της Καβάλας τα οποία αναπαράγουν δημοσίευμα της εφημερίδας της Δράμας «Εργασία Συν» (σημερινό φύλλο 31/08/2017), ενημερώνει ότι το συγκεκριμένο κείμενο είναι αναληθές, κακόβουλο αλλά και «ύποπτο» ως προς τα κίνητρά του.

  Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας αντί αυτών συνεχίζει να εργάζεται εντατικά για την προώθηση όλων των θεμάτων που αφορούν την ΠΕ Καβάλας και Θάσου, στα πλαίσια του προγράμματος της Περιφέρειας και της διακήρυξης της «Περιφερειακής Αναγέννησης».

  Για το εν λόγω δημοσίευμα έχει ήδη σταλεί διάψευση στην συγκεκριμένη  εφημερίδα, η οποία επισυνάπτεται»!

   

  Τι ανέφερε το δημοσίευμα

   

  Το επίμαχο δημοσίευμα της Δραμινής εφημερίδας ανέφερε ότι «Ο πρώην Υπουργός και πρώην Βουλευτής της Ν.Δ. και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας φέρονται να έχουν δημιουργήσει μια ετερόκλητη συμμαχία, χωρίς πολιτικά χαρακτηριστικά, με μοναδικό στόχο προς το παρόν την φθορά του Περιφερειάρχη.

  Ως μετέχοντες στη κίνηση φέρονται να είναι ακόμη ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης Μ. Αμοιρίδης και ενδεχομένως και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Έβρου Κ. Εξακουστός».

   

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.