Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Ερχόμαστε για να αλλάξουμε την Καβάλα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με ένα λόγο μεστό, κριτικό και με σημαντικές πρωτοβουλίες που παρουσίασε και οι οποίες θα αλλάξουν την εικόνα της Καβάλας, εμφανίστηκες σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος, για να ασκήσει επίσης κριτική στην απερχόμενη διοίκηση της Δήμητρας Τσανάκα, χωρίς να βγάλει από τον κάδρο και τον έτερο υποψήφιο Θόδωρο Μουριάδη, τον οποίο κατηγόρησε ότι κάνει πλάτες στην δήμαρχο Καβάλας για να αλληλοκαλύπτονται για υποθέσεις που είναι και οι δύο εκτεθειμένοι, όπως για παράδειγμα η πεσμένη γέφυρα, η ακτή της Καλαμίτσας, το κτήριο του Διονύσου κ.α. Επίσης κατηγόρησε την κ. Τσανάκα ότι για κάθε λάθος ή ζημιά που γίνεται πάντα φταίνε οι άλλοι και δεν αναλαμβάνει ποτέ την ευθύνη των πράξεών της και επ ‘ αυτού δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος θα έχει το θάρρος να αναλαμβάνει κάθε ευθύνη και να μην την φορτώνει στους συνεργάτες του ή σε άλλους φορείς.

   

  Ο κ. Παπαδόπουλος παρουσίασε ένα σχέδιο 20 θέσεων, για την καθημερινότητα του πολίτη, για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Καβάλας και τις σχέσεις με τους πολίτες. Παράλληλα παρουσίασε το σχέδιο της παράταξής του για την ανάπλαση της πλατείας, με πεζοδρόμηση των οδών Δοϊράνης και Ιωνα Δραγούμη, την κατασκευή δύο υπόγειων πάρκινγκ – περίπου 550 θέσεων εργασίας –  και πλήρη ανάπλαση της πάνω επιφάνειας, με σκοπό να ενοποιηθεί το κέντρο από τον Αγ. Νικόλαο  μέχρι την πλατεία Καπνεργάτη. Επίσης δεσμεύτηκε ότι υπάρχει σχέδιο για την ετήσια αναπαράσταση της μάχης των Φιλίππων με σκοπό να συγκεντρώσει πλήθος τουριστών, απ’ όλο τον κόσμο. Τέλος για να μην μείνει πίσω και η καθημερινότητα ο κ. Παπαδόπουλος δεσμεύτηκε ότι μέσα σε λίγους μήνες από τη στιγμή που θα αναλάβει δήμαρχος θα κλείσει όλες τις λακκούβες στους δρόμους της Καβάλας, με έργα αυτεπιστασίας.

   

  Επίσης ζήτησε από τους καβαλιώτες να μην δώσουν άλλη ευκαιρία στην Δήμητρα Τσανάκα γιατί αν στην πρώτη θητεία βόλεψε όλο της το σόι, στην δεύτερη θα βολέψει και τους κουμπάρους, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το γεγονός ότι θα αποσυρθεί όπως έχει δηλώσει θα την κάνει ακόμη πιο καταστροφική για την Καβάλα αφού θα απαλλαχτεί από το φόβο της κρίσης των επόμενων εκλογών.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.