Χρονόμετρο

  Μάκης Παπαδόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας: «Είμαστε εδώ πολλοί, και από εδώ και πέρα θα είμαστε περισσότεροι»

  Δημοσιεύτηκε στις

  «Δεν έχω πολιτικές και αρχηγικές φιλοδοξίες.  Το μόνο που θέλω είναι να υπηρετήσω τους συν – δημότες μου» δήλωσε με έμφαση

   

  Σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση εκατοντάδων δημοτών της Καβάλας και των Φιλίππων, με παλμό και δυναμική, μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας κ. Μάκης Παπαδόπουλος, τονίζοντας ότι «σήμερα είμαστε εδώ πολλοί, και από εδώ και πέρα θα είμαστε περισσότεροι», κατηγόρησε την απερχόμενη δημοτική αρχή για απραξία, αναξιοπιστία, αναποτελεσματικότητα και άσκοπες δημόσιες σχέσεις, επίσης πρόσθεσε ότι η Καβάλα δεν αντέχει ακόμη πέντε χαμένα χρόνια. Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισε ο δικηγόρος, Πρόεδρος της Ανοικτής Επιτροπής Κοινωνικού Διαλόγου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ», κ. Απόστολος Αποστολίδης. Στην ομιλία του ο κ. Παπαδόπουλος απευθυνόμενος σε εκατοντάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και κατέκλισαν κυριολεκτικά το ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ, επισήμανε ότι είναι ο μόνος πραγματικά ανεξάρτητος, δεσμεύθηκε ότι δεν θα χωρίσει αλλά θα ενώσει τους δημότες και ότι θα παράγει έργο χωρίς νέους φόρους, αλλά διεκδικώντας τα χρήματα που ανήκουν στην Καβάλα, για τα οποία είπε ότι δεν θα τα ξοδεύει σε ανούσια έργα βιτρίνας, αλλά μόνο εκεί που υπάρχει πραγματική ανάγκη. Επίσης σημείωσε ότι δεν έχει σκοπό να κάνει προσλήψεις αλλά να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας βελτιώνοντας  και λύνοντας προβλήματα που εμποδίζουν την ανάπτυξη της Καβάλας. Μετά την ομιλία του ο κ. Παπαδόπουλος παρουσίασε 56 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

   

  Στην ομιλία του ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «Οφείλω σαν υποψήφιος να απαντήσω στις ερωτήσεις, που όλοι μου κάνουν καθημερινά :

  Με ρωτούν:  Γιατί συμμετέχουμε στις εκλογές ;

  -Γιατί   νοιώθουμε την έντονη αγωνία για το σήμερα και το αύριο του τόπου μας, την αγωνία της κάθε οικογένειας για την επιβίωσή της.

  Γιατί βασικά κοινωνικά αγαθά όπως η εργασία, η στέγη, η υγεία και η εκπαίδευση,  από δικαιώματα γίνονται προνόμια. Γιατί  τα κεκτημένα και η περιουσία πολλών γενεών καταληστεύονται και απαξιώνονται. Γιατί   η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς, δικαίως, κλονίζεται. Γιατί   το αίσθημα της αδικίας,    μάς πνίγει όλους.

  Γιατί   βλέπουμε την απραξία, την αναποτελεσματικότητα και την στασιμότητα που επικρατούν και εξοργιζόμαστε. Γιατί   ο τόπος μας συγκεντρώνει μοναδικά πλεονεκτήματα:

  την Ιστορία του, την Γεω-Πολιτική του θέση, τον φυσικό του πλούτο, την παραγωγική του εμπειρία και τους ανθρώπους του, και του αξίζει να πρωταγωνιστεί και να ανοίγει νέους δρόμους. Γιατί  πιστεύω ότι, έχουμε την ικανότητα, τη δύναμη και το όραμα να διοικήσουμε αποτελεσματικά, να ανεβάσουμε το Δήμο, την Καβάλα και τους Φιλίππους στη θέση που τους αξίζει. Γιατί  η Καβάλα δεν αντέχει άλλα πέντε χαμένα χρόνια !

   

  ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (10)

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.