Χρονόμετρο

  Μάκης Παπαδόπουλος: «Ο Δήμος να απευθυνθεί σε ιδιωτικές εταιρείες για ναυαγοσώστες»

  Δημοσιεύτηκε στις

  Πληροφορούμαστε ότι η διοίκηση του Δήμου Καβάλας αναζητά εναγωνίως ναυαγοσώστες για να καλύψει τις ανάγκες των δημοτικών παραλιών και δε βρίσκει. Ήδη έχουμε μπει στον Ιούλιο και οι παραλίες του Δήμου δεν έχουν ακόμη ναυαγοσώστες. Δυστυχώς, είχαμε σήμερα και τα πρώτα περιστατικά με λουόμενους που χρειάστηκαν βοήθεια.

   

  Είχαμε επισημάνει εδώ και καιρό στη διοίκηση του Δήμου να βρει εγκαίρως ναυαγοσώστες για να μην έρθει σε δύσκολη θέση. Η διοίκηση του Δήμου καθυστέρησε πολύ να ασχοληθεί με το θέμα και έδειξε ανεύθυνη συμπεριφορά ως προς την προστασία των συμπολιτών μας και των επισκεπτών μας. Επόμενο είναι τώρα να μην βρίσκει ναυαγοσώστες, αφού όλοι είναι απασχολημένοι.

   

  Επειδή δεν μπορούμε να παίζουμε με την υγεία και τη ζωή των δημοτών, προτείνουμε στη διοίκηση του Δήμου να απευθυνθεί σε εξειδικευμένες ιδιωτικές εταιρείες που διαθέτουν τέτοιο προσωπικό σε Δήμους, για να καλύψει όσο πιο γρήγορα γίνεται τις ανάγκες των δημοτικών παραλιών.

   

   

  Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

   

  “Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ”

   

  Ο Επικεφαλής

  Μάκης Παπαδόπουλος

  Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.