Χρονόμετρο

  «Αν θέλουμε μία καλύτερη Καβάλα χρειαζόμαστε έναν καλύτερο δήμαρχο» δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Μ. Παπαδόπουλος

  Δημοσιεύτηκε στις

  Τη θερμή ανταπόκριση των πολιτών εισέπραξε ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος κατά την τριήμερη περιοδεία του στην αγορά της Καβάλας την Παρασκευή 11, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Απριλίου.  Μετά την ενθουσιώδη υποδοχή, που γνώρισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 10 Απριλίου, ο κ. Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τους δημότες, να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους και να διανείμει έντυπο υλικό με τις θέσεις του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας».

  Οι πολίτες άκουσαν με προσοχή τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας και στάθηκαν ιδιαίτερα σε ορισμένα σημεία που αφορούν:

  ·          Στην κάλυψη των βασικών αναγκών όλων των οικονομικά αδύναμων κατοίκων του Δήμου Καβάλας, χωρίς γραφειοκρατία και προσβλητικές διαδικασίες.

  ·          Στην ίδρυση τράπεζας ειδών πρώτης ανάγκης για τις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, τα οποία θα διανέμονται δωρεάν.

  ·          Στην υποστήριξη της επιχειρηματικότητας που είναι η βασική προϋπόθεση για την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας

  ·          Στη δέσμευση ότι ο Δήμος Καβάλας θα γίνει ο μεγάλος σύμμαχος των επιχειρήσεων, των ανθρώπων που παράγουν και  δημιουργούν θέσεις εργασίας.

  ·          Στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου με άμεσο στόχο την προσέλκυση πρώτα από όλα των 25.000.000 Ελλήνων και Βαλκάνιων, που θα ενισχυθεί με ένα άρτιο πρόγραμμα πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων δράσεων.

  ·          Στην επαρκή συντήρηση των δρόμων, των κτιρίων και των κοινόχρηστων χώρων,

  ·          Στην υιοθέτηση σύγχρονων μεθόδων διαχείρισης απορριμμάτων, με την οποία επιτυγχάνεται καθαρό περιβάλλον, αλλά και εισροή πόρων από φορείς  που επιδοτούν την προστασία του περιβάλλοντος.

  ·          Στην πρόθεση για συνεργασία με όλους τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, προκειμένου να οικοδομηθεί μια ισχυρή συμφωνία αξιοπρέπειας, ώστε να μπει ο τόπος μας σε μια νέα πορεία ανάκαμψης και ανάπτυξης.

   

  Κατά την περιοδεία του υποψηφίου δημάρχου Καβάλας,  Μάκη Παπαδόπουλου, ξεκαθαρίστηκε ότι υπάρχει ο τρόπος για να αξιοποιηθεί στο έπακρο το νέο ΕΣΠΑ κι άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία, τα οποία υπάρχουν για την αυτοδιοίκηση. Είναι στην πρόθεση του κ. Παπαδόπουλου να διεκδικηθούν  νέα έσοδα για το δήμο μέσα από την αξιοποίηση του τοπικού πλούτου και της ακίνητης δημοτικής περιουσίας.

  Σε κάθε περίπτωση ο κ. Παπαδόπουλος δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα στον δημότη, δίπλα στο καθημερινό του πρόβλημα. Με άμεση, προσωπική επικοινωνία με τους πολίτες θα διασφαλίζεται ότι το πρόγραμμα θα υπόκειται σε διαρκή έλεγχο από την ίδια την κοινωνία και θα υποστηρίζεται, όχι μόνο στην υλοποίησή του, αλλά και στη διαρκή βελτίωσή του.

  Τέσσερα είναι τα δυνατά στηρίγματα, που θα συμβάλλουν σε αυτόν το συνεχή αγώνα για ένα καλύτερο αύριο:

  ·          Η δυναμική ομάδα των δημοτικών συμβούλων, που θα εκλεγούν από το συνδυασμό «Ο Τόπος της Ζωής μας», μαζί βέβαια με όλο το νέο δημοτικό συμβούλιο.

  ·          Η ομάδα στελεχών και συνεργατών που διαθέτουν  δοκιμασμένη εμπειρία και επάρκεια.

  ·          Όλοι οι εργαζόμενοι του Δήμου Καβάλας, οι οποίοι αποτελούν μια μεγάλη και ισχυρή δύναμη.

  ·          Όλοι οι πολίτες της τοπικής κοινωνίας, που μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στο δήμο, είτε ως επαγγελματίες, είτε ως εθελοντές.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.