Χρονόμετρο

  «Ταράζει τα νερά» η παρουσία του Μακάριου Λαζαρίδη στην Καβάλα: Σύσκεψη χθες στη ΝΟΔΕ για να βρεθεί λύση

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σε τεταμένο κλίμα τέθηκαν τα ζητήματα με τους Βασίλη Κικίλια και Γιώργο Κουμουτσάκο σε ρόλο πυροσβέστη

   

   

  Η χθεσινή επίσκεψη των δύο κορυφαίων στελεχών της ΝΔ κ.κ. Βασίλη Κικίλια και Γιώργου Κουμουτσάκου στην Καβάλα και η εκδήλωση που έλαβε χώρα χθές το βράδυ στον ξενοδοχείο GALAXY με την εκδήλωση του ΚΕ.ΑΣ.Μ. «Για τη Μακεδονία, από τη Μακεδονία» (Ξενοδοχείο Galaxy) με ομιλητές τους ίδιους και τον σύμβουλο επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Μακάριο Λαζαρίδη, έγινε η αφορμή να δημοσιοποιηθεί η κρίση που σοβεί εδώ και καιρό στην τοπική ΝΔ και είχε ως αποτέλεσμα χθές ο πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ να απέχουν τόσο από τις επισκέψεις του κλιμακίου, όσο και από την εκδήλωση. Ενώ η απουσία του βουλευτή Καβάλας Νίκου Παναγιωτόπουλου ερμηνεύτηκε ως προσχηματική, καθώς βρήκε ευκαιρία να αποφύγει να γίνει μέρος του προβλήματος που ανέκυψε σε εσωκομματικό επίπεδο.

   

  Μάλιστα με πρωτοβουλία του προέδρου της ΝΟΔΕ Μπάμπη Δράκου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με παρόντες τους κ.κ. Κικίλια, Κουμουτσάκο και του κ. Λαζαρίδη και μελών της ΝΟΔΕ, όπου εκεί δεν απουσίαζαν οι σκηνές έντασης και στην οποία τέθηκαν όλα τα ζητήματα – «αγκάθια» των μεταξύ των σχέσεων. Συγκεκριμένα ο κ. Δράκος κατηγόρησε τον κ. Λαζαρίδη ότι οργάνωσε την εκδήλωση με το συγκεκριμένο ίδρυμα, χωρίς να έχει ενημερωθεί το κομματικό όργανο, επίσης του χρέωσε ότι κινείται αγνοώντας τους κομματικούς κανόνες και πλήττοντας το κύρος της ΝΟΔΕ, ενώ του επισήμανε ότι «δεν παραλείπει να δηλώνει παντού ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής χωρίς να έχει υπάρξει ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση του κόμματος».

   

  Απαντώντας στις κατηγορίες ο κ. Λαζαρίδης επισήμανε ότι δέχεται πόλεμο από στελέχη της ΝΟΔΕ, τα οποία δεν χάνουν την ευκαιρία να τον διαβάλουν και να του δημιουργούν εμπόδια, επειδή δεν είναι κομμάτι του τοπικού κομματικού κατεστημένου, ενώ απέδωσε τις επιθέσεις που δέχεται στο γεγονός της στενής πολιτικής σχέσης που έχει εδώ και χρόνια με τον  πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

   

  Οι κ.κ. Κικίλιας και Κουμουτσάκος, ζήτησαν να πέσουν οι τόνοι για το καλό του κόμματος και συνέστησαν να υπάρξει διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές για να λυθούν τα ζητήματα που έχουν ανακύψουν και τα οποία μπορεί να οφείλονται και σε παρεξηγήσεις. Η συνάντηση έκλεισε με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για μια νέα επαφή, στην οποία θα τεθούν προς συζήτηση όλα τα ζητήματα προκειμένου να βρεθεί λύση.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.