Χρονόμετρο

  ΜΑ ΟΡΦΑΝΙΟΥ: Απρόσμενη αποχώρηση Παλληκαρά, εννέα ακόμη ανανεώσεις

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η διοίκηση του Μ.Α. Ορφανίου συνεχίζει πυρετωδώς τις προετοιμασίες για τη νέα χρονιά στην Γ΄ Εθνική και στο πλαίσιο αυτό ανανέωσαν άλλοι εννέα ποδοσφαιριστές και δη οι:  Κυριάκος Αλεπίδης, Γιώργος Ευαγγελλέλης, Γιώργος Πετρίδης, Γιώργος Κουκούτσης, Παναγιώτης Αραμπατζής, Malluta Klevis, Θοδωρής Αναστασιάδης, Γιώργος Θεριακής και Άντι Γιάνα.

  Στον αντίποδα, ήταν εντελώς απρόσμενη η αποχώρηση ενός εκ των κορυφαίων του Μέγα στα δύο χρόνια παρουσίας του στο σύλλογο, του Θοδωρή Παλληκαρά.

  Αναλυτικά, οι σχετικές ανακοινώσεις:

  Η αποχώρηση Παλληκαρά

  «Τα δύο τελευταία χρόνια ο #ΜΕΓΑΣ κατάφερε να πετύχει πράγματα όσο λίγες ομάδες στον νομό μας , την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία δύο φορές μέσα σε δύο χρόνια και να φτάσει μέχρι την Γ’ Εθνική.

  Πολλοί παίχτες βοήθησαν σε αυτό λίγοι όμως σαν τον Θοδωρής Παλληκαράς , ο οποίος δούλεψε και πρόσφερε όλο αυτόν τον καιρό υπερβάλλοντας εαυτόν πολλές φορές για το καλό της ομάδας!

  Δυστυχώς όμως , Διοίκηση και παίχτης μετά από την επαφή που είχαν αποφάσισαν να μην ανανεώσουν την συνεργασία τους !

  Ο ΜΕΓΑΣ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ_ΟΡΦΑΝΙΟΥ ευχαριστεί θερμά τον Θοδωρή για όσα πρόσφερε στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια! Είσαι και παραμένεις μέλος της οικογένειας της ομάδος όποιον δρόμο και αν διαλέξεις και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες σε ότι και αν κάνεις !!! ΚΑΛΗ_ΣΥΝΕΧΕΙΑ_ΦΙΛΕ»

  Οι ανανεώσεις…

  «Στο ΟΡΦΑΝΙ και τον ΜΕΓΑ_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ παραμένουν και οι: Γιώργος Ευαγγελλέλης (μπακ), Γιώργος Πετρίδης (χαφ), Γιώργος Κουκούτσης (χαφ), Παναγιώτης Αραμπατζής (χαφ), Malluta Klevis (μπακ), Αναστασιάδης Θοδωρής (τέρμα), Θεριακής Γιώργος (τέρμα), Άντι Γιάνα (φορ). Αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας όλοι τους, κάποιοι ήταν μαζί μας από την περσινή χρονιά, κάποιοι ήρθαν την τελευταία σεζόν! Δύο χρονιές δύο πρωταθλήματα, επιτυχίες οι οποίες οφείλονται στην προσπάθεια αυτών των παιδιών και δικαίως θα είναι μαζί μας και στην Γ’ Εθνική! Η Διοίκηση εύχεται σε όλους καλή επιτυχία την χρονιά που έρχεται , χωρίς τραυματισμούς!2

  «Το “8”αρι του #ΜΕΓΑ δεν θα μπορούσε να λείπει από το ρόστερ της ομάδας ενόψει Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ! Πολλά χιλιόμετρα, διαχείριση κατοχής, δημιουργία και βοήθειες στο ανασταλτικό κομμάτι, με λίγα λόγια ένας ποδοσφαιριστής για όλες τις δουλειές!

  Ο Κυριάκος ήταν βαρόμετρο την περσινή σεζόν είχε ανταπεξέλθει απόλυτα , χωρίς να χάσει ούτε μια αγωνιστική, είναι από αυτούς τους λίγους αναντικατάστατους με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής! Μέγας και Κυριάκος Αλεπίδης μαζί και στην Γ’ Εθνική σε μια απαιτητική χρόνια, σε μια χρονιά επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες μετά από πολλά χρόνια!»

   

  ΦΩΤΟ ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.