Χρονόμετρο

  Λουκέτο στο ποδόσφαιρο αυτό το Σαββατοκύριακο

  Δημοσιεύτηκε στις

  Λουκέτο στα γήπεδα όλης της χώρας επιβάλλει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το προσεχές Σαββατοκύριακο, εμμένοντας στην απόφαση της περασμένης Παρασκευής (15/11).

  Πριν από λίγη ώρα, η ΕΠΟ στην επίσημη ιστοσελίδα της ανακοίνωσε ότι δε θα γίνουν αγώνες σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα (Super League, Football League, Γ’ Εθνική Κατηγορία), παρά τις αντίθετες απόψεις των συνεταιρισμών της πρώτης και της δεύτερης εθνικής κατηγορίας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

  «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος αναίρεσης της απόφασης που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίασή του στις 14/11/2014, για μη ορισμό διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ σε όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων (Super League, Football League, Γ’ Εθνική Κατηγορία).

  Η ΕΠΟ έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση με μοναδικό γνώμονα την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο τα απαιτούμενα πρώτα βήματα δεν έγιναν, ούτε από την πλευρά της πολιτείας, ούτε και από αυτή των ΠΑΕ, άρα δεν προκύπτει και ο λόγος διαφοροποίησης της θέσης της Ομοσπονδίας».


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.