Χρονόμετρο

  Εντοπίστηκε διαμέρισμα στη Δράμα που είχε μετατραπεί σε χαρτοπαικτική λέσχη για τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στο εσωτερικό του διαμερίσματος υπήρχε διαμορφωμένη αίθουσα με ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια, ηχομόνωση και σύστημα εξαερισμού

   

  Συνελήφθησαν συνολικά 10 ημεδαποί οι οποίοι διενεργούσαν το χαρτοπαίγνιο «ΠΟΚΕΡ»

   

  Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 19 τράπουλες, 427 μάρκες και το χρηματικό ποσό των 1.855 ευρώ

   

  Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, χθες (11-9-2017) το βράδυ στη Δράμα, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, διαμέρισμα, το οποίο είχαν μετατρέψει δύο 32χρονοι ημεδαποί σε χαρτοπαικτική λέσχη, για τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων.

   

  Στο εσωτερικό του διαμερίσματος εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν από τους παραπάνω αστυνομικούς, οι δύο 32χρονοι και άλλοι οκτώ (8) ημεδαποί, ηλικίας από 26 έως 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί παιγνίων, περί καζίνων και περί ναρκωτικών, κατά περίπτωση.

   

  Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να βρίσκονται σε διαμορφωμένη αίθουσα του διαμερίσματος, με ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια, ηχομόνωση και σύστημα εξαερισμού και να διενεργούν το παράνομο παίγνιο «ΠΟΚΕΡ», με παιγνιόχαρτα και μάρκες.

   

  Από το εσωτερικό του διαμερίσματος και την κατοχή των δραστών, μεταξύ άλλων, κατασχέθηκαν:

  • 19 τράπουλες,
  • 1 βαλίτσα με 427 μάρκες πονταρίσματος,
  • το χρηματικό ποσό των 1.855 ευρώ,
  • 2 ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια και 10 καρέκλες
  • ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 6,6 γραμμαρίων

   

  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

   

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.