Χρονόμετρο

  ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΑΓΟΡΑ Λαμπάδες για όλα τα βαλάντια

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μειωμένες κατά πολύ, ακόμη και στα επίπεδα του 40%, σε σχέση με πέρυσι, είναι οι τιμές των πασχαλινών λαμπάδων που μπορούν να προμηθευτούν οι Καβαλιώτες καταναλωτές από τους πωλητές που έχουν τοποθετήσει από την περασμένη εβδομάδα τις πραμάτειες τους στην πλατεία Ελευθερίας

  Όπως δήλωσε στο «Χ» ο κ. Γιώργος Σιαρίδης, που εδώ και τριάντα χρόνια κατασκευάζει και πουλά πασχαλινές λαμπάδες, η κίνηση στους πάγκους της κεντρικής πλατείας άρχισε να ανεβαίνει από τη Μεγάλη Δευτέρα και αναμένεται να κορυφωθεί έως το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.

  Ο κ. Σιαρίδης ανέφερε ότι φέτος οι τιμές είναι πολύ καλές, μειωμένες κατά 30% με 40% από πέρυσι και θα διευκολύνουν τον κόσμο να κάνει τις αγορές του, αφού όπως σημείωσε υπάρχουν προϊόντα, που είναι φτηνότερα κι από έναν καφέ.

  Οι πασχαλινές λαμπάδες στην πλατεία Ελευθερίας είναι για όλα τα βαλάντια, καθώς ξεκινάνε από το 1 €, με την ακριβότερη να μην ξεπερνά τα 7 €, με τους πωλητές να εύχονται να μην τους χαλάσει την πελατεία ο καιρός.

   

  Δ.Μ.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.