Χρονόμετρο

  Ολομέτωπη επίθεση Ξουλόγη σε Χρυσανίδη, Αναστασιάδη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Στην αντεπίθεση ο δήμαρχος Παγγαίου για το θέμα της δήλωσης «πόθεν έσχες»

   

  Ολομέτωπη επίθεση στον Χαράλαμπο Χρυσανίδη, τον οποίο κατηγόρησε ως σκιώδη υποψήφιο δήμαρχο και στον Φίλιππο Αναστασιάδη, για τον οποίο ανέφερε ότι κρύβεται πίσω από τον κ. Χρυσανίδη, έκανε χθες μέσω συνέντευξης Τύπου, που παραχώρησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δήμαρχος Παγγαίου, Βασίλης Ξουλόγης.

  Ο Β. Ξουλόγης πέρασε στην αντεπίθεση, μετά τα όσα ανέφερε μερίδα του τοπικού Τύπου, σχετικά με μπλεξίματά του με τη δικαιοσύνη τον προσεχή Ιούνιο και πως αφορούν υπόθεση που έχει να κάνει με μεταβολή ή απόκρυψη στοιχείων στη δήλωση «πόθεν έσχες», που κατέθεσε το 2010, με τον δήμαρχο Παγγαίου να επισημαίνει ότι η παρουσία του στο ακροατήριο στις 5/6 θα αφορά την καθυστερημένη κατάθεση της δήλωσης «πόθεν έσχες» κι όχι μεταβολή περιουσιακών στοιχείων, επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές ότι η δήλωση του είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου, όχι όμως και των συνυποψηφίων του είτε το 2010 είτε σήμερα, υπογραμμίζοντας ότι όσο καθυστερούν αυτοί να καταθέσουν τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» αποδεικνύεται πως άλλοι αποκρύπτουν στοιχεία από τους δημότες.

  Ο κ. Ξουλόγης μίλησε ακόμη και για τις πλημμύρες στα Τενάγη Φιλίππων, υπογραμμίζοντας ότι είναι ένα πρόβλημα που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια τους παραγωγούς της περιοχής και ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την πρωτοβουλία του να καταθέσει σχετική προμελέτη, ενώ ανέφερε ότι η συγκεκριμένη πρόταση βασίζεται σε παλιά πρόταση από τη δεκαετία του 1930, όταν και είχε αποξηρανθεί η λίμνη στην περιοχή, χωρίς να αναφέρει αν είναι 100% σύμφωνος με όσα πρότεινε η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας.

  Από κει και πέρα, ο δήμαρχος Παγγαίου ενημέρωσε ότι σήμερα ολοκληρώνεται η εγκατάσταση δύο νέων ζευγαριών φίλτρων, που θα δώσουν λύση στον καθαρισμό του νερού στη Νικήσιανη και θα βοηθήσουν να πέσει το όριο του αρσενικού κάτω από τα 10mg/l.

  Επίσης, ο κ. Ξουλόγης ζήτησε να μην διασπείρονται ψευδείς πληροφορίες, αναφερόμενος στις φήμες ότι και στο πόσιμο νερό της Ελευθερούπολης ανιχνεύθηκαν δείγματα με υψηλή περιεκτικότητα σε αρσενικό, αφού πανικοβάλλονται αδικαιολόγητα οι πολίτες και κατέληξε ότι γίνονται έλεγχοι κάθε μήνα από συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α. Παγγαίου.

  Τέλος, ο κ. Ξουλόγης είπε ότι τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει η ανάπλαση της παραλίας Οφρυνίου, αλλά και το έργο του βιολογικού καθαρισμού στη Φωλιά, ύψους 1.500.000 ευρώ.

   

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.