Χρονόμετρο

  ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΒΑΛΙΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ “ILOVEKAVALA” ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΒΑΛΑΣ  ΓΙΑΝΝΗ ΕΡΙΦΥΛΛΙΔΗ

  Δημοσιεύτηκε στις

   

  Άνευ προηγουμένου ήταν η προσέλευση των συμπολιτών μας, και όχι μόνο, στη γιορτή που διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου  ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης. Συμπολίτες μας κάθε ηλικίας προσήλθαν στο cafeChocolat σε μια γιορτή που κύριο σύνθημά της ήταν το “IloveKavala”.

  Στο πλευρό του Γιάννη Εριφυλλίδη πάντα όλοι οι συνεργάτες του, άνθρωποι που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιό του, από όλα τα κόμματα, φίλοι στενοί και Καβαλιώτες που πιστεύουν στη δύναμή του και τις ιδέες που έχει για την πόλη μας. Ακόμη και φίλοι του από την Αθήνα και το εξωτερικό δεν δίστασαν ούτε μια στιγμή να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα για να παρευρεθούν στην πρωτότυπη αυτή εκδήλωση.

  Καλεσμένη στο πάρτι του “IloveKavala”η γνωστή συντοπίτισσα ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου, φίλη του Γιάννη Εριφυλλίδη για χρόνια, από το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας,  που με το μπρίο της, έδωσε άλλη νότα στη βραδιά, καθώς και ο Γιώργος Καρατζιώτης, που διαμένει στην Αθήνα, αλλά ποτέ δεν ξεχνά την ιδιαίτερη πατρίδα του.

  Η πρωτοτυπία της εκδήλωσης ήταν η κατάθεση απόψεων των συμπολιτών μας με γραπτά μηνύματα σε δύο σταντ, στα οποία έγραφαν τις σκέψεις για τα έργα που πρέπει να γίνουν, την όψη και τη ζωή που θέλουν να αποκτήσει η πόλη μας. Όλοι όσοι έγραψαν τα «θέλω τους» πήραν μέρος σε μια κλήρωση με πολλά δώρα, με μεγαλύτερο αυτό της διαμονής δύο ατόμων σε μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής μας. Την κλήρωση έκανε η Παρθένα Χοροζίδου.

  Η βραδιά ξεκίνησε με ζωντανή μουσική από το τοπικό συγκρότημα Jukeboxπου έδωσε μια διαφορετική νότα, ξεσηκώνοντας με τα τραγούδια του τον κόσμο, τραγούδια που μας ταξίδεψαν στο χθες και μας έφτασαν στο σήμερα.

  Ο χώρος μέσα και έξω από το cafeChocolat ήταν κατάμεστος από κόσμο που διασκέδαζε ακόμη και μετά τα μεσάνυχτα. Μια γιορτή γεμάτη ζωντάνια, καλή διάθεση, μουσική και χορό, αλλά και προβληματισμό που εκφράστηκε εγγράφως από τους ανθρώπους του τόπου μας, με μικρά και γεμάτα ουσία μηνύματα, αιτήματα, προβληματισμούς και προτάσεις, που θα δώσουν στον Γιάννη Εριφυλλίδη τη δυνατότητα να τα εξετάσει και να τα περιλάβει στο πρόγραμμα του, το οποίο θα ανακοινώνεται τμηματικά, στο διάστημα από τώρα και μέχρι τις δημοτικές εκλογές στις οποίες φιλοδοξεί να αναδειχτεί Δήμαρχος Καβάλας.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.