Χρονόμετρο

  ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ… Από τελευταία… πρώτη φέτος η Περιφέρεια ΑΜΘ στον προγραμματισμό καταπολέμησης κουνουπιών

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το πάθημα έγινε μάθημα; Όπως και να ‘χει, λίγο οι κατηγορίες της αντιπολίτευσης και ειδικότερα της παράταξης Παυλίδη όλα τα προηγούμενα χρόνια, λίγο ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο, αναγκάζουν τη διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης να επισπεύσει φέτος τις διαδικασίες για την καταπολέμηση των κουνουπιών.

  Χθες, ο Άρης Γιαννακίδης βρέθηκε στην Αθήνα για μια σειρά συναντήσεων, ώστε να πάρει τις τελικές εγκρίσεις και να ξεκινήσουν και οι αεροψεκασμοί στις μεγαλύτερες εστίες, που εκδηλώνονται προβλήματα στην περιφέρεια, ώστε να μην φτάσουμε προ τετελεσμένων γεγονότων, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.

  Μάλιστα, ο Περιφερειάρχης έχει ήδη ξεκινήσει έναν σχεδιασμό, που θα αφορά σε έναν πιο μακρόχρονο σχεδιασμό, καθώς εξετάζεται η περίπτωση να ανοίξει διαγωνισμός τον επόμενο χρόνο για ανάληψη του έργου της καταπολέμησης κουνουπιών σε βάθος πενταετίας.

  Με βάση τα σημερινά δεδομένα και τις επαφές Γιαννακίδη, οι αεροψεκασμοί θα ξεκινήσουν στις αρχές Απριλίου, νωρίτερα από κάθε άλλη περιφέρεια της χώρας και πολύ πιο νωρίς από τα δύο τελευταία χρονιά, όταν και υπήρξε λάθος χειρισμός από πλευράς διοίκησης Π.Α.Μ.-Θ.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.