Χρονόμετρο

  ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ: Ξεκίνησαν σήμερα οι αεροψεκασμοί στο Νέστο

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σήμερα πραγματοποιήθηκε ο πρώτος (1ο) αεροψεκασμός για την προνυφοκτονία στο Δήμο του Νέστου και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Κεραμωτής με οικολογικά προϊόντα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν με εντατικό ρυθμό και οι επίγειοι ψεκασμοί σε ρέματα και σε διάφορα χαρτογραφημένα σημεία στην Περιφερειακή Ενότητας Καβάλας.

  Μετά την εποπτεία των αεροψεκασμών ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω, καταρχήν, όλους του υπερεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης υγείας που κάτω από αντίξοες συνθήκες επιτελούν ένα τόσο σημαντικό έργο. Σας διαβεβαιώνω ότι θα κάνουμε να πάντα αφενός μεν για να διαφυλάξουμε την Δημόσια υγεία των πολιτών του Νομού της Καβάλας, αφετέρου δε για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής και των κατοίκων αλλά και των τουριστών που θα επισκεφτούν το προσεχές χρονικό διάστημα την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.