Χρονόμετρο

  Προάχθηκε σε Ταξίαρχο και μένει ο Κοσκερίδης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων συνεδρίασε το πρωί της Πέμπτης (5/3), ώστε να κρίνει τους 21 Υποστράτηγους, τους Ταξιάρχους και τους Αστυνομικούς Διευθυντές.

  Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μάκης Κοσκερίδης προάχθηκε σε Ταξίαρχο από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Δημήτριου Τσακνάκη και των Αντιστρατήγων του Σώματος Κωνσταντίνου Τσουβάλα και Εμμανουήλ Κατριαδάκη.

  Προακτέοι στον βαθμό του Ταξιάρχου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, κρίθηκαν οι 35 Αστυνομικοί Διευθυντές Γενικών Καθηκόντων και (2) Ειδικών Καθηκόντων.

  Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Μ. Κοσκερίδης θα παραμείνει επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας. Σε ότι αφορά τον υποδιευθυντή Γιώργο Γκράνα, ο οποίος έχει κι αυτός τον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή, δεν βρισκόταν σε θέση για να περάσει από κρίση σε αυτή τη σειρά, ενώ με το κενό που υπάρχει στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, ίσως να μεταφερθεί στον γειτονικό νομό.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.