Χρονόμετρο

  Κοπή πίτας από τον ΕΟΣ και τον ΣΧΟ Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

   

   

   

  Την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στην καλύβα Παπαβασιλείου στην τοποθεσία Φουντουκλή του περιαστικού δάσους της πόλης, και μέσα σε μια ιδιαίτερα γιορτινή ατμόσφαιρα, έγινε η κοπή της πίτας του ΕΟΣ και του ΣΧΟ Καβάλας. Η στιγμή μπορεί να χαρακτηριστεί ιστορική, καθώς για πρώτη φορά τα δυο μεγάλα ορειβατικά σωματεία της πόλης μας, κόβουν από κοινού την πίτα τους, γεγονός που χαιρετίστηκε θερμά από όλους. Η συνύπαρξη των δυο σωματείων συντέλεσε ώστε η τοποθεσία να γεμίσει μ’ ένα πρωτοφανές πλήθος κόσμου, ενώ το τσουχτερό κρύο δεν χάλασε την χαρούμενη διάθεση.

   

  Στη διάρκεια της τελετής το λόγο πήραν οι πρόεδροι των συλλόγων, Θεόδωρος Παπαποστόλου και Γιάννης Γκίκας, ενώ χαιρέτησε την εκδήλωση ο αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Καβάλας κ. Γιάννης Προμούσας. Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, τα μέλη της Ελληνικής Ομάδας διάσωσης Καβάλας και ο πολιτιστικός σύλλογος Παλιάς Καβάλας.

   

  Η κοινή αυτή εκδήλωση, σηματοδοτεί και την τυπική συνένωση των δύο ορειβατικών συλλόγων και την γέννηση του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας 1933, η οποία βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.