Χρονόμετρο

  ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ: «Βράζει» το Βυζάντιο για τη διαιτησία με Φιλώτα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Λάβρη ήταν η ανακοίνωση της διοίκησης του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος για τη διαιτησία του αγώνα με τη Θύελλα Φιλώτα, χαρακτηρίζοντας τον κ. Δράγκο από την ΕΠΣ Χαλκιδικής, που διηύθυνε το παιχνίδι της Κυριακής (8/2), αλλά και τον συνάδελφό του, κ. Θεολόγου από την ΕΠΣ Πέλλας, που σφύριξε το ματς στα Γιαννιτσά τη 15η αγωνιστική ως επικίνδυνους για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιο αναλυτικά:

  «Δράγκος-ΕΠΣ Χαλκιδικής, Θεολόγου-ΕΠΣ Πέλλας. Διαιτητές άκρως επικίνδυνοι για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

  Α. Καταγγέλλουμε οργισμένοι τις απαράδεκτες διαιτησίες των αγώνων:

  1. Αναγέννηση Γιαννιτσών-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
  2. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Θύελλα Φιλώτα

  Β. Δηλώνουμε ότι η πιθανή χειραγώγηση ορισμένων διαιτητών δύναται να προκαλέσει μεγαλύτερη σύγχυση στον ήδη ταλαιπωρημένο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

  Γ. Πιστεύουμε στην διαφάνεια της ΚΕΔ (ΕΠΟ) και αιτούμεθα την άμεση καθαίρεση των παραπάνω διαιτητών από τους πίνακες της Γ’ Εθνικής.

  Υ.Γ. Ο παράγοντας ελληνική “διαιτησία” διαδραματίζει σε μερικές περιπτώσεις πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρόκληση επεισοδίων τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά τους φιλάθλους και συγχαίρουμε τους ποδοσφαιριστές  μας για την επίδειξη αυτοθυσίας».


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.