Χρονόμετρο

  ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ: Χάνεται η ελπίδα να σωθούν οι επιχειρήσεις μας και η τοπική οικονομία, τονίζουν οι ομοσπονδίες Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων της ΠΑΜΘ

  Δημοσιεύτηκε στις

   

  Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,

   

  Ως Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Έμποροι  της ΑΜΘ πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσουμε τους λόγους αποκλεισμού της περιφέρειάς μας μετά την απόφασή σας για το κλείσιμο των συνοριακών σταθμών Εξοχής, Νυμφαίας και Ορμένιου.

  Η ανεπίσημη καραντίνα που υποβάλλετε στο σύνολο της ΑΜΘ με την μακροχρόνια έλλειψη αεροπορικών δρομολογίων, τώρα και με τον αποκλεισμό του οδικού τουρισμού από όμορα κράτη και η κατεύθυνση αυτού σε άλλη περιφέρεια, εκτός από έκπληξη , μας οδηγεί σε σκέψεις για την όλη υποβάθμιση που βιώνουμε ως η φτωχότερη περιφέρεια ανά την Ευρωπαϊκή Ένωση .

  Παρακολουθούμε εδώ και μέρες την έξοδο των Ελλήνων πολιτών προς τα όμορα κράτη ( Βουλγαρία- Τουρκία) ενώ με την παράλληλη απαγόρευση εισόδου των τουριστών χάνεται η ελπίδα  να σωθούν  οι επιχειρήσεις μας και η τοπική οικονομία .

  Στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε η ζημία είναι ολική και ανεπανόρθωτη. Σας καλούμε να ενεργήσετε άμεσα προς το άνοιγμα της Περιφέρειάς μας και να παύσει η «καραντίνα» που μας υποβάλλετε.

   

   

   

   

  Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας

  Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Έβρου

  Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ροδόπης

  Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ξάνθης

  Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δράμας

  Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Σερρών


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.