Χρονόμετρο

  «Μπαίνει σε ράγες» το θέμα ανέγερσης νέου κλειστού γυμναστηρίου στο Περιγιάλι

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ευρεία κλειστή σύσκεψη αιρετών και υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου Καβάλας και της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» είναι προγραμματισμένη για αύριο, όπου στο επίκεντρό της θα βρεθεί το θέμα της ανέγερσης του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην περιοχή του Περιγιαλίου.

  Ενός γυμναστηρίου, που ήδη είχε προαναγγείλει με δηλώσεις της στο «Χ» στις 7 Οκτωβρίου 2016 η δήμαρχος Καβάλας, Δήμητρα Τσανάκα, σύμφωνα με τις οποίες το νέο γήπεδο θα έχει χωρητικότητα τουλάχιστον 1.500 θέσεων και θα μπορεί να λειτουργεί τόσο ως προπονητικό κέντρο όσο και για τη διεξαγωγή επίσημων αγώνων, αλλά και να δίνεται η δυνατότητα τροποποίησής του για τη φιλοξενία και διεξαγωγή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, στα πρότυπα πολλών κλειστών γηπέδων της Ευρώπης.

  Αναφορικά με τους χώρους, που θα ανεγερθεί το νέο κλειστό γυμναστήριο και θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του δήμου και της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» (η κ. Τσανάκα είχε επισημάνει το ίδιο χρονικό διάστημα ότι όλα τα λεφτά από την αποζημίωση του ΟΛΚ για το Εσκή Καπού θα διατεθούν γι’ αυτό τον λόγο) έχουν προκριθεί ένα οικόπεδο μεταξύ του κλειστού κολυμβητηρίου και του «Ανθή Καραγιάννη», καθώς κι ένας ακόμη χώρος, πλησίον του βοηθητικού γηπέδου του Ερασιτέχνη ΑΟΚ.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.