Χρονόμετρο
Xristos Gakis

  ΚΚΕ: Με Ποτόλια η εξάδα του ΚΚΕ για την Καβάλα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Παρών στη μάχη ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας – Καραγιώργη, Καγιάσας, Πηλίτση, Συμεωνίδης και ο Ν. Χρυσάφης από τη Θάσο οι άλλοι πέντε του ψηφοδελτίου

  Παρών στην εκλογική μάχη της 25ης Γενάρη θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Χρήστος Ποτόλιας, που καταλαμβάνει τη μια από τις έξι θέσεις του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.

  Χθες, το κόμμα της Αριστεράς ανακοίνωσε τους υποψηφίους που θα κατέβουν σε όλη την Επικράτεια, τους οποίους παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας, Δημήτρης Κουτσούμπας.
  Η Αλέκα Παπαρήγα, η μακροβιότερη γενική γραμματέας του ΚΚΕ, θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος. Στη λίστα Επικρατείας του ΚΚΕ συμμετέχουν επίσης ο Κώστας Πετρόπουλος, πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ και ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος.
  Ο γ.γ. του Κομμουνιστικού Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθήνας και στη Βοιωτία.
  Στη Β’ Αθηνας θα είναι επίσης υποψήφιος, μεταξύ άλλων, ο μουσικοσυνθέτης Μανώλης Ανδρουλιδάκης και στην Α’ Αθήνας η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη.

  Εκτός από τον εκπαιδευτικό Χρήστο Ποτόλια, οι άλλοι πέντε υποψήφιοι με το ΚΚΕ στην Καβάλα είναι οι εξής:

  – Καγιάσας Δημήτρης, μέλος ΔΣ Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, μέλος ΔΣ ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, συνεργαζόμενος

  – Καραγιώργη Αναστασία, Πρόεδρος Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων & Ιδιωτικών Υπαλλήλων Καβάλας, μέλος της Γραμματείας Καβάλας ΠΑΜΕ

  – Πηλίτση Χαϊδούλα, συνταξιούχος ΙΚΑ

  – Συμεωνίδης Θεόδωρος, γεωπόνος, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ

  – Χρυσάφης Νίκος, αγρότης, Δημοτικός Σύμβουλος Θάσου.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.