Χρονόμετρο

  ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

  Δημοσιεύτηκε στις

  Τα πέντε ζευγάρια της Β’ Φάσης

  Δυνατό ματς μεταξύ Ηρακλή-Α.Ε. Πιερέων έβγαλε η κληρωτίδα – 11 ομάδες πέρασαν μπάι στους «16»

  Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η κλήρωση της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας, με την κληρωτίδα να βγάζει ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι, αυτό του Ηρακλή Καβάλας και της Α.Ε. Πιερέων. Από τις 21 ομάδες, που μπήκαν στη διαδικασία της κλήρωσης, οι 11 εξ αυτών πέρασαν μπάι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

  Αυτές είναι οι Δόξα Θεολόγου, Ναζιανζός Νέας Καρβάλης, Ηρακλής Μυρτοφύτου, Μαίανδρος Γέροντα, Εθνικός Νέας Καρυάς, Ασπίδα Πολυστύλου, Α.Ο. Ποταμιάς, Δόξα Αμυγδαλεώνα, Μυρμιδόνες Καβάλας, Αετός Ορφανού και ο μοναδικός εκπρόσωπος της Β’ κατηγορίας, ο Αετός Ερατεινού.

  Τα 5 ζευγάρια της Β’ Φάσης

   Πέρα από το πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι του Ηρακλή με την Α.Ε. Πιερέων, τα άλλα τέσσερα ζευγάρια στη Β’ φάση είναι τα παρακάτω:

  Μ.Α. Αντιφιλίππων-Δόξα Λυδίας

  Χελιδόνια- Α.Ε. Καβάλας

  Μακεδονικός Αμισιανών-Κεραυνός Κρηνίδων

  Απόλλων Χρυσοχωρίου- Αναγέννηση Λιμεναρίων

  Μετά την ολοκλήρωση της Α’ φάσης, στον πίνακα των σκόρερ προπορεύεται ο Καραπατσιάς του Ηρακλή Καβάλας με τέσσερα γκολ, ενώ από τρία έχουν οι Στρατήρος (Ηρακλής Μυρτοφύτου), Γ. Παπανδρέου (Ασπίδα Πολυστύλου), Ι. Σωτηριάδης (Χελιδόνια) και Καλτσίδης (Δόξα Αμυγδαλεώνα).

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.