Χρονόμετρο

  Καλύτερος, αλλά άτυχος ο Στοφορίδης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Ένα κόψιμο στο μάτι κόστισε το απόλυτο των νικών στο τουρνουά του Superkombat που έγινε το Σάββατο στην πόλη Μποτοσάνι της Ρουμανίας

  Φοβερός αλλά εξαιρετικά άτυχος ήταν ο Γιάννης Στοφορίδης σε δύο εξαιρετικά δυνατούς αγώνες στο τουρνουά του Superkombat, που έγινε το Σάββατο (28/9) στην πόλη Μποτοσάνι της Ρουμανίας!

  Στον ημιτελικό, ο μαχητής από την Ελευθερούπολη κέρδισε τον Αμερικανό Λιρόι Τζόνσον με τεχνικό νοκ-άουτ στον 2ο γύρο μετά από τέσσερα νοκ-ντάουν.

  Στον τελικό, ο 23χρονος αθλητής των Μαχητών Ελευθερούπολης, που προπονείται με τον Παναγιώτη Καρανικολή, αντιμετώπισε τον Ντ’ Άντζελο Μάρσαλ, όμως ένα κόψιμο κάτω από το αριστερό του μάτι στην αρχή, του κόστισε τη νίκη παρότι για τους δύο πρώτους γύρους κέρδιζε άνετα τον αντίπαλό του.

  Στον τρίτο γύρο ο (μελανιασμένος από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα του Στοφορίδη) Μάρσαλ εκμαίευσε να χειροτερεύσει το κόψιμο στο μάτι του Στοφορίδη, τα κατάφερε και με την παρέμβαση του διαιτητή, το παιχνίδι διεκόπη, βρίσκοντας νικητή με αυτό τον άδοξο τρόπο τον Ολλανδό μαχητή.

  Κείμενο 1ης στήλης

  Κείμενο 2ης στήλης


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.