Χρονόμετρο

  ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ: Τα κλειδιά στον Τάσο Τσαπανίδη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Αντικαταστάτης του Γ. Μαλαματά ο έμπειρος τεχνικός, που επιστρέφει στους πάγκους μετά από ολιγόμηνη απουσία

   

  Λίγους μόνο μήνες άντεξε μακριά από πάγκους ο Τάσος Τσαπανίδης, καθώς από το βράδυ της Δευτέρας έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Κεραυνού Πέρνης και θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στην Αναγέννηση Λιμεναρίων το προσεχές Σάββατο.

  Ο έμπειρος προπονητής θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Μαλαματά, ο οποίος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον επί μια τριετία προπονητή του Κεραυνού, μετά το βαρύ 0-4 από τον Νέστο Χρυσούπολης πριν από μια εβδομάδα για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας και ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της απομάκρυνσής του από τους «κοκκινόμαυρους».

  Ο Τάσος Τσαπανίδης ήταν επί μια τετραετία προπονητής της Δόξας Θεολόγου και ουσιαστικά ο αναμορφωτής της, την οποία οδήγησε από τη Β’ κατηγορία μέχρι τη Λίγκα της ΕΠΣ Καβάλας, με δύο διαδοχικούς τίτλους σε ισάριθμα χρόνια, καθιστώντας τη πρώτη δύναμη στο νησί τα τελευταία δύο χρόνια.

  Ο 48χρονος καβαλιώτης τεχνικός έχει περάσει ακόμη από τους πάγκους του Κεραυνού Κρηνίδων, του Ορφέα Ελευθερούπολης, του Πανδραμαϊκού, σε επίπεδο Δ’ Εθνικής, ενώ έχει να επιδείξει και μια άνοδο από την Α’ κατηγορία της ΕΠΣΚ στη Δ’ Εθνική με τη φόρμα του Νέστου Χρυσούπολης.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.