Χρονόμετρο

  ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία του Κεραυνού Πέρνης. “Έφυγε” ο Βασίλης Ραφτόπουλος

  Δημοσιεύτηκε στις

  Νέος πρόεδρος ο Σ. Πανάγος – Παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία ο Γ. Μαλαματάς

  Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στη θέση του προέδρου στον Κεραυνό Πέρνης, έπειτα από τη συγκρότηση σε σώμα του διοικητικού συμβουλίου, που είχε αναδειχθεί στις εκλογές του Σαββάτου 14 Ιουνίου. Πρόεδρος αναδείχθηκε ο Σταύρος Πανάγος, παίρνοντας τη θέση του Χάρη Κολλαρά, ο οποίος ήταν (και θα είναι) ο βασικός αιμοδότης όλα αυτά τα χρόνια. Οι αρχαιρεσίες κατανεμήθηκαν ως εξής:

  Πρόεδρος: Σταύρος Πανάγος 

  Α’ Αντιπρόεδρος: Νίκος Δημητρακούλης

  Β’ Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Μπερμπέρης

  Ταμίας: Παναγιώτης Χαλπέτης

  Γενικός Γραμματέας: Γιώργος Κιοτζένης

  Γενικός αρχηγός: Ιωάννης Φωτακέλης

  Πρώτες Βοήθειες: Παναγιώτης Χαλπέτης

  Έφορος ποδοσφαίρου: Θεόδωρος Αλεξανδρόπουλος

  Ειδικός γραμματέας: Θεόφιλος Ανέστης

  Έφορος Ιματισμού: Έλλη Κινδιλέρου

  Έφορος Ιματισμού β’: Αλεξάνδρα Μανασίδου

  Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων: Αθανάσιος Μαχμουκιώτης

  Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Β: Στυλιανος Χατζούκης

  Υπεύθυνος Ακαδημιών: Σάββας Φαναρίδης

  Μέλη: Ιωάννης Τζιμαγιώργης, Γιώργος Βιδούρας, Δημήτρης Κολλαράς, Ιωάννης Μπερμπέρης, Δημήτρης Καμπαρντής  

  Συνεχίζει ο Γιάννης Μαλαματάς

  Για τρίτη αγωνιστική περίοδο ο Γιάννης Μαλαματάς θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Κεραυνού Πέρνης, έπειτα από τη συμφωνία του με τη διοίκηση και ξεκινά άμεσα ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, ήδη έγινε συζήτηση με δύο παίκτες, που συνέβαλαν τα μέγιστα για την άνοδο του Κεραυνού στα ψηλά σκαλοπάτια της Λίγκας της ΕΠΣ Καβάλας. Ο λόγος για τον επιθετικό Κώστα Άγγο και τον μεσοεπιθετικό Μπαρή Ογλου, οι οποίοι πέρυσι αγωνίζονταν σε ΑΕ Καβάλας και Α.Σ. Παγγαίου αντίστοιχα.

  «Έφυγε» ο Β. Ραφτόπουλος

  ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΣ

  Στην τελευταία του κατοικία συνόδεψαν χθες το απόγευμα συγγενείς και φίλοι ένα εκλεκτό μέλος του καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τον Βασίλη Ραφτόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (23/6) από ανακοπή καρδιάς.

  Η νεκρώσιμος ακολουθία έγινε στον Ι.Ν. Αγίου Παύλου στην Καβάλα και εκεί όλοι είχαν έναν καλό λόγο να πουν για τον κυρ-Βασίλη, που ήταν η ψυχή των Μυρμιδόνων.

  Το τοπικό ποδόσφαιρο φτώχυνε ακόμη περισσότερο από τον χαμό του «δασκάλου» (ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός). Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.