Χρονόμετρο

  Βαγγέλης Τσομπανόπουλος: Επίσκεψη και συζητήσεις με δημότες στην Κεραμωτή

  Δημοσιεύτηκε στις

  Τηρώντας την προεκλογική του δέσμευση ,ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, να επισκέπτεται κάθε 15 μέρες τον πρώην δήμο Κεραμωτής και να συναντά τους πολίτες που ζουν και εργάζονται εκεί ακούγοντάς τους δια ζώσης έτσι και την περασμένη Πέμπτη συνάντησε στο δημαρχείο τού πρώην δήμου και συνομίλησε με πολίτες , εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων και επαγγελματίες της περιοχής. Είδε ακόμη και συζήτησε μαζί με πρώην δημάρχους και προέδρους της περιοχής αξιοποιώντας την εμπειρία τους κι ακούγοντας τις απόψεις τους. Ενημερώθηκε ακόμη από τον πρόεδρο της Κεραμωτής καθώς και από προέδρους και συμβούλους όλων των τοπικών διαμερισμάτων της περιοχής για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του τόπου τους ζητώντας παράλληλα ν’ ακούν καθημερινά τον πολίτη και να διευκολύνουν την καθημερινότητά του.

  Λίγο αργότερα είχε συνάντηση με τον διευθυντή της αναπτυξιακής Καβάλας κο Μιχάλη Σκορδά ο οποίος παρουσίασε ένα πρόγραμμα σε ενδιαφερόμενους σύμφωνα με το οποίο νέες επιχειρήσεις επιχορηγούνται με 60%. Το πρόγραμμα ενθάρρυνε πολλούς νέους ειδικά ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί. Δόθηκε ραντεβού με τον κ. Σκορδά εκ νέου για εμπεριστατωμένη ενημέρωση τις επόμενες μέρες. Ο δήμος Νέστου θα ενημερώσει έγκαιρα για την ημερομηνία που θα διεξαχθεί η παρουσίαση του προγράμματος το οποίο αφορά μόνο πολίτες του πρώην δήμου Κεραμωτής. Την ίδια μέρα στην Κεραμωτή τον Δήμαρχο κ. Τσομπανόπουλο επισκέφτηκε και η δασάρχης Καβάλας η οποία στη συνέχεια μαζί του καθώς και με τον αντιδήμαρχο τουριστικής ανάπτυξης κ. Χατζηγερακούδη επισκέφθηκαν την περιοχή της αμμόγλωσσας προκειμένου να δουν και να εξετάσουν το μέγεθος της καταστροφής που άφησαν στο πέρασμά τους οι τελευταίες καλοκαιρινές θεομηνίες. Σύμφωνα με την έρευνα ξεριζώθηκαν 47 πεύκα. Η δασάρχης υποσχέθηκε στον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο ότι άμεσα θα δοθεί άδεια απομάκρυνσης των ξεριζωμένων δέντρων από το χώρο δίνοντας ευκαιρία έτσι στο δήμο να προχωρήσει στη συνέχεια στον καθαρισμό και την επιμέλεια της συγκεκριμένης περιοχής .

  Πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι , οι κορμοί των δέντρων αφού κοπούν σε τεμάχια να δοθούν σε άπορους πολίτες του πρώην δήμου Κεραμωτής για θέρμανση.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.