Χρονόμετρο

  ΚΑΒΑΛΑ: Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται τα κρούσματα, ξεπεράσαμε τα 20 σε μια ημέρα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Οι  υγειονομικοί παράγοντες της Καβάλας, φοβούνται ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξεσπάσει το δεύτερο κύμα κρουσμάτων κορονοϊου, στην περιοχή της Καβάλας και οι φόβοι αυτοί φαίνεται να επιβεβαιώνονται από τα αποτελέσματα των μετρήσεων που ήδη έκανε το συνεργείο του ΕΟΔΥ στην Καβάλα, τις τελευταίες ώρες.

   

  Συγκεκριμένα σε εργαζόμενους εταιρίας επεξεργασίας τροφίμων της περιοχής, εντοπίστηκαν τα περισσότερα από τα 24 ασυμπτωματικά κρούσματα που βγήκαν από τα τέστ του συνεργείου του ΕΟΔΥ. Ωστόσο, το γεγονός ότι μέλη της οικογένειας των εν λόγω ατόμων εργάζονται σε άλλη εταιρία που έχει συναλλαγές με πάρα πολύ κόσμο, ενισχύει τους φόβους, να έχει υπάρξει μεγάλη διασπορά.

   

  Στο πλαίσιο της λήψης των μέτρων, διαχείρισης του  β’ κύματος, δεν θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα οι εκδηλώσεις του COSMOPOLIS, ενώ αναμένονται στην Καβάλα 2 – 3 συνεργεία του ΕΟΔΥ για την διενέργεια μαζικών τεστ στον πληθυσμό, μετά από αίτημα τoυ Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, ενώ όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ (ΕΔΩ),  λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης είναι πιθανή και η έλευση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά.


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.