Χρονόμετρο

  A2 ΜΠΑΣΚΕΤ: Έκανε το 2-2 η Καβάλα B.C., 72-65 τους Μαχητές και τώρα τελικός παραμονής στα Πεύκα

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το 2-2 στις νίκες έκανε η Καβάλα B.C. πριν από λίγη ώρα στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου», επικρατώντας των Μαχητών Πεύκων πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 72-65.

  Οι «κυανόλευκοι» από το πρώτο δεκάλεπτο κατάφεραν να φτάσουν σε διψήφια διαφορά πόντων (16-6 στο 6.10), την οποία και διατήρησαν στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού.

  Ακόμη κι όταν τα Πεύκα έκαναν την αντεπίθεσή τους στο 3ο δεκάλεπτο με ένα επιμέρους 2-11 και μείωσαν σε 44-39 με συνεχόμενα τρίποντα του Γερομίχαλου, η Καβάλα είχε τους δικούς της πρωταγωνιστές, με τους Μάζουρτσακ και Ερεβμπενάζιε να δίνουν τη σκυτάλη στον Γκέλιο, ο οποίος με καθοριστικά τρίποντα (συνολικά είχε πέντε) έφερε τους γηπεδούχους στο +16 (60-44 στο 28.30”).

  Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα, με την Καβάλα να τραβάει το πόδι από το γκάζι και τους Μαχητές να μειώνουν στο πλέον τιμητικό γι’ αυτούς 72-65.

  Για τον αγώνα της Τετάρτης (17/5), η διοίκηση της Καβάλα B.C. ναυλώνει λεωφορείο για τη μεταφορά των φιλάθλων της στο κλειστό των Πεύκων, ώστε να είναι κοντά στην ομάδα στον αγώνα της χρονιάς, που θα κρίνει την παραμονή.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.