Χρονόμετρο

  ΚΑΒΑΛΑ: Απίστευτο περιστατικό ξυλοδαρμού μέσα στο σχολείο

  Δημοσιεύτηκε στις

  «Ο Μιχάλης είναι Τρίτη τάξη δημοτικού και σήμερα δυο παιδιά της Τετάρτης του επιτέθηκαν στο σχολείο . Ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον βαρούσε γροθιές στην κοιλιά !!» με τα λόγια αυτά ο πατέρας μαθητή που ξυλοκοπήθηκε μέσα στο σχολείο, περιγράφει το απίθανο περιστατικό μου συνέβη μέσα σε σχολείο «κάτω από τη μύτη» των καθηγητών. Ο απολογισμός της επίσκεψης στο νοσοκομείο, είναι κάταγμα στα πλευρά.

   

  Μέσα στην ημέρα ο πατέρας του μαθητή αναμένεται να προσφύγει στην δικαιοσύνη. Επίσης στην ίδια ανάρτησή του στο FB σημειώνει ότι «Θέλω να μάθω οι 4 δάσκαλοι που υποτίθεται ήταν στην μικρή αυλή του σχολείου υπηρεσία τι προσέχουν ;;

  Και τι εννοούσε η Διευθύντρια του σχολείου όταν πήγε το παιδί να της αναφέρει το γεγονός ότι ήθελε να της φέρει μάρτυρες ;;;

  Κατά τα αλλά παρεξηγούνται οι εκπαιδευτικοί αν κάποιος γονιός κάνει παράπονα !!!»

   

  Επίσης σε νεώτερη ανάρτηση του ο πατέρας σημειώνει ότι «Το θέμα είναι μεγάλο και δεν ευθύνονται μόνο οι γονείς των παιδιών .

  Μεγάλη ευθύνη φέρουν και οι 4 δάσκαλοι που ήταν στην αυλή που δεν είναι πάνω από 100 τετραγωνικά και που υποτίθεται ότι έπρεπε να επιτηρούν τα παιδιά !!

  Τον γιο μου τον χώρισαν παιδάκια !!

  Ευθύνη φέρει και η Διευθύντρια που δεν μπήκε καν στον κόπο να μας τηλεφωνήσει ότι χτύπησαν το παιδί !

  Είχε προλάβει μάλλον αυτός που τον χτύπησε να πάει πρώτος από ότι μαθαίνω με αποτέλεσμα να ζητάει μάρτυρες από το γιο μου !

  Αύριο θα ζητήσω ευθύνες από όλους όσους εμπλέκονται και φυσικά δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι !!

  Οποίος προσπαθήσει να το καλύψει όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν θα είναι υπόλογος των πράξεων του !!»


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.