Χρονόμετρο

  Καθαρίστηκε ο μεγάλος σκουπιδότοπος δίπλα στα κάστρα στη Ν. Πέραμο

  Δημοσιεύτηκε στις

  Το «Χ» είχε αναδείξει το πρόβλημα, από την παρουσία σκουπιδότοπου, δίπλα στον αρχαιολογικό χώρο των κάστρων – βυζαντινή Ανακτορούπολη – και την αρχαία Οισύμη, στη Ν. Πέραμο.  Συγκεκριμένα την 1η Νοεμβρίου γράφαμε για το απερίγραπτο χάλι, που υπήρχε λίγα μέτρα από τους Αμμόλοφους, την κατεξοχήν τουριστική περιοχή του Δήμου Παγγαίου (σχετικά εδώ https://www.xronometro.com/skoupidotos-700-metra-apo-tous-ammolofous-sti-n-peramo-video/). Συνέχεια στο ρεπορτάζ είχαμε, με την άμεση αντίδραση του αντιδημάρχου Ελευθερών Χρήστου Πριονίδη που μας διαβεβαίωσε ότι είναι θέμα ημερών να καθαριστεί ο χώρος.

   

  Προχθές ο αντιδήμαρχος κ.  Πριονίδης  μαζί με τις υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου Παγγαίου έδρασε και καθάρισε κατά υποδειγματικό τρόπο τον χώρο. Βέβαια η προσπάθεια, για να έχει διάρκεια, θα πρέπει να υπάρξουν μετρά αποτροπής δημιουργίας της ίδιας κατάστασης στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση μπράβο στον κ. Πριονίδη για την ταχεία αντίδρασή του.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.