Χρονόμετρο

  Κατεδάφιση!!!

  Δημοσιεύτηκε στις

  Μέσα στην πόλη της Καβάλας, υπάρχουν διάφορα μνημεία για να μας θυμίζουν σημαντικά γεγονότα. Τα περισσότερα τα γνωρίζετε, οπότε να μην τα απαριθμήσω. Ίσως όμως να μην γνωρίζετε ότι «υπήρχε» και ένα μνημείο για την Ευρωπαϊκή Ιδέα, το οποίο ήταν θεμελιωμένο στον κήπο του διοικητηρίου.

   

  Αναφέρομαι στο μνημείο λέγοντας «υπήρχε» γιατί πλέον είναι παρελθόν, αφού χθες κατεδαφίστηκε, όπως βλέπετε και στις  φωτογραφίες.

   

  Η κατεδάφιση με τα δυο σκαπτικά μηχανήματα, μου έφεραν στον μυαλό τις ημέρες που έπεσε η Σοβιετική Ένωση, οπότε αμέσως μετά ξεκίνησε η κατεδάφιση των συμβόλων της. Επειδή ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Κώστας Αντωνιάδης είναι και ο υπεύθυνος του διοικητηρίου, μήπως έχει μια απάντηση για την κατεδάφιση του μνημείου της Ευρωπαϊκής ιδέας; Βγήκαμε από την Ε.Ε., κατέρρευσε η ευρωπαϊκή ιδέα ή θα χτιστεί κάτι άλλο μεγαλύτερο;

   

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.