Χρονόμετρο

  Τέλος ο Κατρακυλάκης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Γ. Στρατηλάτης και Στ. Ιγνατιάδης οι υποψήφιοι αντικαταστάτες – Υπό την επίβλεψη Σουμουλίδη οι προπονήσεις

   

  Παρελθόν από τον πάγκο του Βυζαντίου αποτελεί από το βράδυ της Κυριακής (27/4) ο Στέλιος  Κατρακυλάκης, μετά τη νέα ήττα των «κιτρινόμαυρων» στο Σουφλί από τον τοπικό Έβρο με 1-0, που έφερε την ομάδα του Κοκκινοχώματος για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

  Ο έμπειρος τεχνικός είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Βυζαντίου πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Στρατηλάτη και ήδη στο Βυζάντιο βρίσκονται σε αναζήτηση αντικαταστάτη για τα τέσσερα τελευταία -κρίσιμα- παιχνίδια, ώστε να σώσουν την παρτίδα.

  Χθες το βράδυ αναμένονταν η έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου, με τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι να είναι δύο «πρώην» τεχνικών του Βυζαντίου, οι οποίοι κατάγονται από το Κοκκινόχωμα, των Γιώργου Στρατηλάτη και Στέλιου Ιγνατιάδη.

  Οι προπονήσεις θα γίνονται υπό την επίβλεψη του τερματοφύλακα Νίκου Σουμουλίδη, που αναλαμβάνει προσωρινά ρόλο παίκτη-προπονητή, μέχρι να ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Κατρακυλάκη. Μάλιστα, υπήρχαν φήμες χθες το βράδυ ότι ο Ν. Σουμουλίδης ίσως αναλάμβανε αυτός την ομάδα ως το τέλος, καθότι διαθέτει και δίπλωμα προπονητή.

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.