Χρονόμετρο

  Βαρύς ο πέλεκυς για τον 44χρονο βιαστή της Θάσου

  Δημοσιεύτηκε στις

  Σε 27 χρόνια φυλάκισης καταδικάστηκε ο πατέρας που βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη κόρη του

   

  Σε 27 χρόνια φυλάκισης και χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, καταδικάστηκε το πρωί της Παρασκευής (11/4), από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Δράμας ο 44χρονος Θάσιος, που κατηγορούνταν από το 2011 για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης κόρης του.

  Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτά τα στοιχεία που προσκόμισε ο κατηγορούμενος, μέσα στα οποία περιλαμβάνονταν η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στην ανήλικη κόρη του και σύμφωνα με τον κατηγορούμενο ήταν «καθαρή».

  Η δίκη του κατηγορούμενου διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας, ενώ ο 44χρονος Θάσιος εμφανίστηκε χωρίς συνήγορο, με αποτέλεσμα το δικαστήριο να αναθέσει την υπεράσπισή του σε Δραμινό δικηγόρο.

  Οι μάρτυρες υπεράσπισης δεν έπεισαν την έδρα για την αθωότητά του 44χρονου, για τον οποίο η απόφαση ελήφθη χωρίς καμία επιείκεια. Μάλιστα, για τον βιαστή της Θάσου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση 12 μηνών για κλοπές.

   

  Δ.Μ.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.