Χρονόμετρο

  ΠΑΕΙ ΞΑΝΘΗ…H μοναδική καρδιολόγος του Π.Ε.Δ.Υ. Καβάλας

  Δημοσιεύτηκε στις

  Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η γιατρός για την απόσπασή της στο Γ.Ν. Ξάνθης

   

  Στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής η μοναδική καρδιολόγος, που εργαζόταν στο ΠΕΔΥ Καβάλας, καθώς χθες απορρίφθηκαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ίδια για ακύρωση της απόσπασής της, θεωρώντας τη βλαπτική για την άσκηση των καθηκόντων της.

  Υπενθυμίζεται ότι η απόσπαση της καρδιολόγου προήλθε μετά από εντολή του Αναπληρωτή Διοικητή της 4ης ΥΠΕ, που αναπληρώνει τον Θρασύβουλο Βεντούρη, ο οποίος παύθηκε περί τα τέλη Σεπτέμβρη από τη συγκεκριμένη θέση.

  Όπως γίνεται αντιληπτό, η ανάγκη για προσλήψεις στο Π.Ε.Δ.Υ. Καβάλας ολοένα και μεγαλώνει, αφού οι ελλείψεις σε προσωπικό είναι τεράστιες και όπως έχει επισημάνει κατ’ επανάληψη ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Ξενοφών Κροκίδης, θα πρέπει να λυθούν άμεσα τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τοπικό Π.Ε.Δ.Υ.

   

  Δημήτρης Μπουντάς

   

   


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.