Χρονόμετρο

  ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ:Στήριξη σε Καραμπετάκη

  Δημοσιεύτηκε στις

  Η πιο βαριά ήττα στην ιστορία του σε επίπεδο εθνικών πρωταθλημάτων έφερε μια μίνι αναστάτωση στο στρατόπεδο του Άρη Ακροποτάμου, μετά το 8-2 από τον Διγενή Λακκώματος, με τον Νίκο Καραμπετάκη να αναλαμβάνει την ευθύνη και να θέτει την παραίτηση του στη διάθεση της διοίκησης.

  Ωστόσο, ο πρόεδρος Χρήστος Παρασκευάς και η διοίκηση του συλλόγου επενέβησαν άμεσα για να σβήσουν την όποια φωτιά πήγε να ανάψει, καθώς δεν έκαναν αποδεκτή την παραίτηση του στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο το βράδυ της Δευτέρας, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν κανονικά τη συνεργασία τους.

  Ο πρόεδρος του Άρη Ακροποτάμου, μιλώντας στο «Χ» για το συγκεκριμένο θέμα, ανέφερε: «Ήταν μια κακή εμφάνιση και τίποτα παραπάνω. Για εμάς δεν υπήρξε ποτέ θέμα παραίτησης του Νίκου Καραμπετάκη. Συνεχίζουμε κανονικά για το επόμενο παιχνίδι».

  Ο Νίκος Καραμπετάκης έκανε κανονικά τη χθεσινή προπόνηση, ενώ στήριξη υπάρχει από το Δ.Σ. και προς τους παίκτες του συλλόγου, καλώντας τους να αφήσουν πίσω τους αυτή την κακή μέρα στη Χαλκιδική και να συγκεντρωθούν στο επόμενο ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟ Κοσμίου εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.