Χρονόμετρο

  Αλλαγή τόπου διεξαγωγής εκδήλωσης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Για την ομαλή διοργάνωση των γιορτών «Ελευθέρια 2018 – Γιορτές Αποστόλου Παύλου» του Δήμου Καβάλας και λόγω απρόβλεπτων καιρικών συνθηκών η παρουσίαση λευκώματος μαγειρικής του Καβαλιώτη αρχιμάγειρα Νικόλαου Φωτιάδη με τίτλο: «Μουσικός Περίδρομος» από τις εκδόσεις «Τόπος»

  20:00 Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας, 4ος όροφος

  Το μουσικό βιβλίο-λεύκωμα είναι ένα ταξίδι στις γεύσεις του ρεμπέτικου και της παράδοσης, ένα ταξίδι όπου η μαγειρική συναντά τη μουσική τέχνη και τη λαογραφία μέσα από μία τριπλά απολαυστική διαδρομή.Το βιβλίο θα προλογίσει η Δήμαρχος Καβάλας κα. Δήμητρα Τσανάκα. Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Σταυρούλα Γκουλούση, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Μουσείου Καβάλας και ο Γεώργιος- Ιούλιος Παπαδόπουλος, Μουσικολόγος, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Δημοτικού Ωδείου Καβάλας. Συμμετέχει η Ορχήστρα λαϊκής μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας υπό τη διεύθυνση του Μανώλη Παργεντάκη. Προσφορά εδεσμάτων από το Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Καβάλας «Μνήμη Μικράς Ασίας», το Σύλλογο Ποντίων Χορευτών Καβάλας, τη Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας και τη Στέγη Πολιτισμού Ν. Καρβάλης.

   


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.