Χρονόμετρο

  Πάνος Καμμένος: Θα είμαστε στην Βουλή

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με Βαγγέλη Παππά οι ΑΝΕΛ στην Καβάλα

   

  Με το όνομα του δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης του δήμου Καβάλας, Βαγγέλη Παππά, να δεσπόζει, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος, ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα, σε κεντρικό καφέ της Χρυσούπολης και πριν αναχωρήσει αεροπορικώς από το «Μέγας Αλέξανδρος» τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της παράταξης για τις Περιφερειακές Ενότητες Καβάλας και Δράμας.

  Ο Π. Καμμένος επιτέθηκε στην πολιτική που άσκησε η συγκυβέρνηση Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. την τελευταία διετία, όπως και στο πολιτικό σύστημα, ενώ από τα βέλη του δεν γλίτωσαν οι δημοσκόποι που ανεβάζουν το νεοϊδρυθέν «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» του Γιώργου Παπανδρέου.

  «Το σύστημα χρησιμοποιεί τις τελευταίες μεθόδους του προτού τελειώσει. Παρά τα περί του αντιθέτου δημοσκοπικά αποτελέσματα, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα καταφέρουν να μπουν στην Βουλή. Ξημερώνει μια νέα ημέρα για την Ελλάδα», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε ότι σύντομα θα αποκατασταθεί η αξιοπρέπεια της χώρας και του λαού, ενώ δήλωσε την ικανοποίησή του για το γεγονός μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, με τη συμβολή των βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ.

  Αναφορικά με τις συνεργασίες, που ενδεχομένως να προκύψουν κι αν οι ΑΝ.ΕΛ. εξετάζουν μια τέτοια περίπτωση για σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού, ο Π. Καμμένος απάντησε: «Επιδιώκουμε να μην εκλεγεί αυτοδύναμη κυβέρνηση. Μπορούμε να συνεργαστούμε με οποιοδήποτε κόμμα -και ιδίως με τον ΣΥΡΙΖΑ-, εφόσον αποδεχτεί τις “κόκκινες” γραμμές μας σε εθνικά ζητήματα, έχοντας βασικό στόχο να μην ξαναπάμε στις κάλπες».

  Εν συνεχεία, ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε τους υποψήφιους βουλευτές. Στην Καβάλα, η εξάδα αποτελείται από τους:

  Βαγγέλη Παππά

  Ηρακλή Ανανιάδη (προερχόμενος από το Κόμμα Κτηνοτρόφων Ελλάδας)

  Παναγιώτη Μαντέχο (προερχόμενος από Θάσο)

  Θεόδωρος Παυλίδης (γιατρός)

  Γεώργιος Τσακίρης

  Γαρυφαλλιά Τσίγκα (προέρχεται από την περιοχή του Παγγαίου)

   

  Στον Νομό Δράμας, οι πέντε εκλεκτοί των ΑΝ.ΕΛ. είναι οι Δέσποινα Βατσαλίδου

  Ανδρέας Καλογερόπουλος (προερχόμενος από το Χριστιανοδημοκρατικό Κρατικό Κίνημα), Δέσποινα Κοντοπούλου (Κόμμα Κτηνοτρόφων Ελλάδας), Χάρης Παπαδόπουλος, Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης («Άρμα Πολιτών»).

   

  Δημήτρης Μπουντάς


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.