Χρονόμετρο

  Διέκοψε την απεργία πείνας ο Θέμης Καλπακίδης

  Δημοσιεύτηκε στις

  Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας Θέμης Καλπακίδης κάνει γνωστό ότι διακόπτει την απεργία πείνας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σταματάει ο αγώνας. Συγκεκιμένα τονίζει ότι “Μετά από την εκτίμηση και των τελευταίων γεγονότων αναστέλλω, για λόγους υγείας, την απεργία που ξεκίνησα στις 21/6/17, στα πλαίσια του αγώνα μας για την αλλαγή όδευσης του αγωγού ΤΑΡ. Η απεργία πείνας ήταν απόφαση προσωπική, αλλά εντεταγμένη στα πλαίσια του κοινού μας αγώνα. Βοήθησε σε μεγάλο βαθμό ώστε να εμφανιστεί επί τέλους, το πραγματικό και αυταρχικό πρόσωπο του ΤΑΡ. Η κοινωνία σοκαρισμένη, από το πρόσωπο αυτό, απαιτεί πλέον, παρά πέρα κλιμάκωση του αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση.

  Η συγκινητική και δυναμική συμπαράσταση των συμπολιτών μου, στην απόφαση μου για την απεργία πείνας, δίνει σε όλους μας ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και ενισχύει το αίσθημα ευθύνης για την συνέχιση της μεγάλης προσπάθειας ώστε να αποτραπεί η καταστροφή του κάμπου.

  Όπως μέχρι τώρα, ενωμένοι σαν μια γροθιά, συνεχίζουμε μαζί και ακόμη πιο δυναμικά,  αυτόν τον υπέροχο  αγώνα.

   

   

  Ο ΑΓΩΓΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ”


  Δημοσιεύτηκε στις

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.