Χρονόμετρο

  Γ. Καλαντζής: Ανάπτυξη με μειωμένους φόρους

  Δημοσιεύτηκε στις

  Περιοδεία στην Χρυσούπολη και γενικότερα στην περιοχή του Νέστου

   

   

  Περιοδεία στη Χρυσούπολη έκανε την Τρίτη 20 Ιανουαρίου το πρωί ο Αντιπρόεδρος της Βουλής – Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Καβάλας Γιώργος ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ. Ο κ. Καλαντζής συναντήθηκε με τους κατοίκους και μίλησε μαζί τους για θέματα που τους απασχολούν. Έκανε βόλτα στη λαϊκή αγορά της Χρυσούπολης και στα μαγαζιά της πόλης. Χαιρέτισε αρκετούς πολίτες και συνομίλησε στα καφέ, με νέους για τα προβλήματά τους. Ο Υποψήφιος Βουλευτής Καβάλας τόνισε ότι αυτές οι εκλογές είναι οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών και πρόσθεσε: «Οι εκλογές θα κρίνουν προς ποια κατεύθυνση θα πάει η πατρίδα μας. Δεν είναι θέμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σε ποιο κόσμο θα επιλέξετε να ζήσουν τα παιδιά μας». Φέρνοντας ως παράδειγμα την παραχώρηση σε ιδιώτες 14 αεροδρομίων και την κριτική που έχει δεχθεί η κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «εδώ έχουμε διαφορετικότητα νοοτροπιών και έχουμε δύο διαφορετικούς κόσμους».

  Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στην περιοχή του Νέστου πηγαίνοντας σε εργοστάσιο επεξεργασίας μαρμάρου που έχει εξαγωγικό χαρακτήρα και είναι πετυχημένη οικογενειακή επιχείρηση.

  «Ζήσαμε από κοντά την εικόνα της ελληνικής εξωστρέφειας, της επιχειρηματικής προόδου», είπε. «Ξεκινάς από κάτι μικρό, έχεις όνειρο και το κάνεις μεγάλο, όπως εδώ. Τα φυσικά πετρώματα – μάρμαρα της περιοχής που εξάγονται φωτογραφίζουν και δείχνουν τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας όταν έχει και μεράκι, και πίστη, και εξωστρέφεια και πιστεύει στην ανάπτυξη. Ανάπτυξη με μειωμένους φόρους. Το λέω απέναντι σε εκείνους που με ιδεοληψία θέλουν οι φόροι συνέχεια να ανεβαίνουν. Τέτοιες επιχειρήσεις αποδεικνύουν την τεράστια προοπτική του Έλληνα επιχειρηματία αρκεί να το πιστέψει», δήλωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.


  Δημοσιεύτηκε στις 0

  Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή του. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.